Niz najsuvremenijih sustava za podove i, ovisno o individualnim zahtjevima klijenata, praktični, učinkoviti sustavi koji se mogu izvesti vrlo brzo i dati neosporive prednosti u smislu funkcionalnosti, čvrstoće, trajnosti i estetike.

Takvi podovi ne samo da se koriste u industrijskom i trgovačkom sektoru, već se koriste i u privatnom građevinskom sektoru kao i na javnim površinama, a mogu se primijeniti na brojne načine i na svakoj vrsti podloge: od visoko automatiziranih industrijskih sustava do bolnica i trgovačkih centara, kao i u javnim i privatnim prostorima kao što su izložbeni prostori, trgovine i domovi.

Širok izbor podova i brojna rješenja koja se mogu prilagoditi svakoj vrsti primjene, debljini podne obloge i njenom sastavu dolaze u mnoštvu boja, nijansi i uzoraka za izradu površina koja ne samo da postaju jedinstvene, već i savršeno odgovaraju krajnjem korisniku.

Za više informacija pogledajte brošuru i posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi