SUSTAVI ZA IZLAZ NA RAVNI KROV

Kupole za izlaz na ravni krov proizvođača ESSERTEC raznih dimenzija i ostakljenja. Kut otvaranja kupole je 90 stupnjeva radi lakšeg izlaza, a mogućnost otvaranja kupola može biti pomoću elektromotora ili ručno pomoću plinskih amortizera, ovisno o dimenziji kupole.

Sustavi za izlaz na ravni krov pomoću elektromotora mogu biti „2u1“ te se ujedno koriste za odvod dima i topline stubišta.

SUSTAVI ZA ODVOD DIMA I TOPLINE STAMBENIH PROSTORA

Sustav odimljavanja stubišta ESSERTEC je samostalni sustav s mogućnošću spajanja na vatrodojavnu centralu. Klasična odimljavanja stubišta stambenih zgrada sa elektro pogonom hoda 500 mm ili otvaranja prema normi EN12101-2. Sustav se također može koristiti za svakodnevne zadatke, kao što je prirodna ventilacija.

Dimenzije od minimalno 120 x 120 cm (građevinski otvor) pa na više.  Osim standardnog ostakljenja od akrila (mliječno) može se isporučiti ostakljenje vanjskog sloja od polikarbonata (zaštita od tuče) kao i ostakljenje od kaljenog stakla. Ostakljenja od Uw = 2.7 W/m²K pa do Uw = 0,83 W/m²K.

Kompletna usluga ETERLUX SISTEMA po sistemu „ključ u ruke“ nudi ugradnju samih kupola, spajanje, programiranje te puštanje u pogon sustava kao i servis istih. Mogućnost zasebne prodaje upravljačkih jedinica različitih jačina, ručnih javljača požara, optičkih javljača dima i ostale dodatne opreme.

SUSTAVI ZA ODVOD DIMA I TOPLINE INDUSTRIJSKIH I SKLADIŠNIH PROSTORA 

Sustavi za odvod dima i topline industrijskih postrojenja, skladišnih prostora, proizvodnih hala kupolama proizvođača BLUETEK tip BLUESTEEL s mogućnošću otvaranja na elektro 24V ili pneumatski Co², a sve prema normi EN12101-2.

Dostupna je široka paleta dimenzija kao i mogućnost biranja ostakljenja ovisno o želji investitora. Sustavi ovisno o dimenzijama mogu biti jednoklapni ili dvoklapni.

ETERLUX SISTEMI d.o.o.
ETERLUX SISTEMI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske te Srbije i BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi