ETERLUX SISTEMI d.o.o.
Opis djelatnosti
Mi smo stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline. Nudimo pomoć i savjete u područjima kao što su svjetlosne kupole i trake, krovni prozori, kontinuirani krovni prozori, sustavi odvođenja dima i topline.

- Svjetlosne kupole: prvoklasna, vrhunska sistemska rješenja nude prilagođen dizajn, različitih oblika i različitih (nominalnih) veličina.
- Ravni krovni prozori od stakla: rješenja pravog premium stakla pružaju prirodnu rasvjetu u stambenim ili poslovnim zgradama i imaju impresivan izgled, performanse te raznovrsnost.
- Svjetlosne trake: komponente prilagođene korisniku izrađene posebno za poslovne zgrade nude zajamčenu toplinsku izolaciju i trajnost.
- Sustavi za odimljavanje i prozračivanje: pouzdana tehnologija u slučaju požara; učinkovita ekstrakcija dima i zajamčenih performansi.
- Sustavi izlaza na krov: kupole i ravni krovni prozori s elektromotorima.
- Sustavi za izlaz na ravni krov

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi