Proizvođači vrhunskih hidroizolacijskih rješenja

KÖSTER BAUCHEMIE se specijalizirao u razvoju i proizvodnji sustava za hidroizolaciju i zaštitu betona.

Naši proizvodi su osmišljeni kako bi:

 • zaštitili nove i stare objekte od vlage i šteta od utjecaja vlage
 • zaštitili povijesne objekte
 • stvorili novi prostor za življenje sa zdravom klimom

Naši sustavi za hidroizolacije obnavljaju i štite vrijedne građevine diljem Svijeta.

KÖSTER BAUCHEMIE nudi opsežan program proizvoda kako bi osigurali optimalno rješenje za svaki zahtjev, bilo da se radi o hidroizolaciji novogradnje ili sanaciji starih objekata. Naša trajna i visoko kvalitetna rješenja osiguravaju održivo povećanje životnog ciklusa objekta.

Spriječavanjem oštećenja koja nastaju utjecajem vlage smanjuje se potreba za popravcima i smanjuje se potrošnja energije. KÖSTER sustavi za popravak i zaštitu betona štite beton od korozije, kiselina ili drugih kemijskih utjecaja te pomažu popraviti već oštećeni beton na siguran i ekonomičan način. Naša proizvodnja se vrši uz stalnu brigu o zaštiti okoliša. Kada postoji mogućnost recikliramo sirovine i ambalažu.

Individualna rješenja diljem Svijeta


Olimpijska dvorana, Peking, Kina


Nuklearna elektrana, Sofia, Bugarska


Muzejska četvrt, Beč, Austrija


Pentagon, Washington D.C., SAD


Pročistač otpadnih voda, Istanbul, Turska


Poslovna zgrada, Talinn, Estonija


MGM Grand, Las Vegas, SAD


Palm Island Jumeirah, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

KÖSTER BAUCHEMIE AG osnovan je 1982. godine sa sjedištem u Aurichu, na sjeveru Njemačke kao tvrtka za razvoj i proizvodnju hidroizolacijskih materijala. Danas je KÖSTER BAUCHEMIE AG grupacija od 26 tvrtki sa aktivnostima diljem Svijeta. Osnivač tvrtke i generalni direktor, Johann J. Köster je u branši već više od 40 godina.

Njegovo osobno znanje i iskustvo su mjerilo naše filozofije, proizvodnje hidroizolacijskih materijala koji zadovoljavaju standardima visoke kakvoće i dugog vijeka trajanja.

Stručnjaci za hidroizolacije

Obično neprimjetan ali uvijek prisutan: kao što je spektar primjene hidroizolacijskih materijala raznolik tako je i raznolika ponuda rješenja koje KÖSTER nudi. Nije bitno da li se radi o stambenoj zgradi, industrijskom objektu, betonskoj konstrukciji ili povijesnoj građevini : KÖSTER BAUCHEMIE nudi širok spektar učinkovitih proizvoda i sustava koji garantiraju sigurnu hidroizolaciju – od podruma do krova.

Tehničko školovanje

Koje je najbolje rješenje za specifičnu situaciju? KÖSTER BAUCHEMIE daje veliku važnost školovanju kako bi se osigurala najveća vrijednost za vlasnika objekta. Izvođače i druge zainteresirane školujemo neprestano kako bi osigurali da posjeduju duboka teoretska i praktična znanja o našim proizvodima i o tehnologijama hidroizolacija općenito. Tehničko školovanje se izvodi u našem centru za školovanje u Aurichu ili diljem Svijeta gdje god je potrebno.

Dobra hidroizolacijska rješenja zahtjevaju analizu konstrukcije, profesionalan koncept i pravilan odabir proizvoda.

Tehničko školovanje KÖSTER BAUCHEMIE u teoriji….

… i u praksi.

Želimo da naši partneri profitiraju od našeg tehničkog znanja i iskustva. Distribucija naših proizvoda putem tehničkih savjetnika osigurava da naši kupci dobivaju podršku potrebnu kako bi primjenjivali naše proizvode učinkovito i ispravno. To je razlog zašto se naši kupci diljem svijeta mogu osloniti na naš savjet kad god je potrebno:

Individualna hidroizolacijska rješenja: naša fleksibilnost je naša prednost.

Ponekad probleme sa hidroizolacijom nije moguće rješiti sa postojećim proizvodima ili metodama već postoji potreba za izradom individualnog rješenja. Zajedno s našim kupcima analiziramo svaku situaciju i razvijamo rješenje prilagođeno za specifični problem.

Naš pristup kvaliteti

Upotreba materijala visoke kvalitete u izvedbi hidroizolacije objekta zaštititi će vlasnika od šteta i lišiti ga neugodnosti i troškova. To je razlog zbog kojeg je naša politika uvijek bila nuditi materijale najviše kvalitete, trajnosti i performansi. KÖSTER je čvrsto uvjeren da se s kvalitetom ne ulazi u kompromise. Naš cilj je razviti jaku i trajnu vezu sa našim kupcima. Ta obaveza ne odnosi se samo na naše materijale nego i na naše usluge. To znači smo na svim razinama organizacije kao npr. u razvoju i istraživanju, nabavi, administraciji, proizvodnji, logistici i prodaji dužni svi pružiti kupcu najveću vrijednost.

KÖSTER je ponosan što može proizvoditi svoje sustave za hidroizolaciju i sanaciju betona prema Njemačkim standardima kvalitete i pri tome koristeći najbolje dostupne sirovine. In house proizvodnja i odjel istraživanja i razvoja garantiraju punu kontrolu kvalitete i tehničkih svojstava proizvoda. To nam također daje fleksibilnost da prilagodimo proizvod prema specifičnim zahtjevima kupca. Komunikacija sa našim kupcima vodi do novih ideja za nova rješenja i eventualno do novih proizvoda. Proizvodnja je certificirana prema ISO 9001:2008. Naši proizvodi ispituju se neprestano na nezavisnim institutima za ispitivanje.

KÖSTER BAUCHEMIE se obavezuje održavati i čuvati okoliš kombinirajući najmodernije sirovine i tehnologije proizvodnje sa najnovijim dostignućima istraživanja i razvoja. To znači da je većina materijala topiva u vodi ili ne sadrži otapala formulirana tako da se smanji štetni utjecaj na prirodu. Ta svojstva su prirodno u korelaciji sa obavezom KÖSTER BAUCHEMIE prema kupcima gdje se ne uzima u obzir samo priroda već i zdravlje ljudi koji žive i rade sa materijalima.

Dobra hidroizolacija je najisplativiji način za očuvanje vrijednosti objekta

Zašto kvaliteta? U pravilu je više od 80% šteta na stambenim zgradama nastalo zbog vode. Obično se za manje od 5% investicije može osigurati kvalitetna hidroizolacija.

Područja primjene

1. Tekuća hidroizolacija na bazi bitumena

2. Samoljepive membrane

3. Hidroizolacija na cementnoj osnovi

4. Injektiranje zavjese

Protection and drainage

KÖSTER Područja primjene

 1. Hidroizolacija podruma izvana
 2. Hidroizolacija podruma iznutra
 3. Prekid kapilarne vlage/Sanacija zida
 4. Injektiranje pukotina i cjevčica
 5. Zaštita i sanacija betona
 6. Hidroizolacija spojeva
 7. Hidroizolacija sanitarnog čvora
 8. Sustav protiv plijesni
 9. Podni premazi
 10. Zaštita fasade
 11. Hidroizolacija balkona i terasa
 12. Hidroizolacija krova
 13. Hidroizolacija spremnika i cijevi

Pronađite više detaljnijih informacija u našoj tehničkoj literaturi na www.koster.hr

BAUCHEMIE d.o.o.
BAUCHEMIE d.o.o.
Prodaja i tehničko savjetovanje na području cijele Hrvatske, Srbije, BIH, Crne Gore, Kosova, Makedonije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi