BAUCHEMIE d.o.o.
Opis djelatnosti
BAUCHEMIE d.o.o. se desetljećima usavršavao u razvoju i proizvodnji sustava i proizvoda za hidroizolacije. Ti sustavi štite i čuvaju vrijedne objekte diljem svijeta.

Bila u pitanju sanacija baštine, brtvljenje novog objekta, popravljanje loše izvedenih horizontanih barijera u zidovima, sanacije vlažnih poduma ili hidroizolacija krovova ili fasada, budite sigurni da s našim sveobuhvatnim i širokim programom BAUCHEMIE ima rješenje.

PROIZVODI:
1. Bitumenski proizvodi, plastično-bitumenski proizvodi, bitumenska brtvila debelog sloja
2. Dodatci za beton i mort
3. Proizvodi za brtvljenje i sustavi za brtvljenje protiv vode pod pritiskom i bez pritiska, horizontalne barijere, sustav protiv plijesni
4. Impregnacije za fasade, sredstva za čišćenje i boje, zaštita podloge, učvršćivači
5. Sanacijske žbuke, brzovezujući cementi, specijalni mortevi
6. Građevinske i injekcijske smole, injekcijski gelovi, premazi od sintetičkih smola
7. Sintetički premazi, specijalni premazi, primeri
8. Brtvila za spojeve, brtvila za fuge, kitevi za brtvljenje
9. Sredstva za čišćenje i održavanje, razrjeđivači
10. Sintetičke membrane za brtvljenje krovova, folije
11. Pribor, strojevi i alati: ručni, električni, pneumatski alati i pribor, zaštitne folije i trake, oprema za ovlaživanje i odvlaživanje; alati, oprema i pribor za razne vrste radova (kamenarske i klesarske, krovopokrivačke radove, lakiranje i površinska zaštita, podopolagačke i zidarske radove, za pranje i čišćenje...).

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Hidroizolacijski sustavi za stručnjake!

Ekološki proizvodi najviše kvalitete

BAUCHEMIE d.o.o. investira mnogo vremena i napora u istraživanje i razvoj novih proizvoda i sustava za hidroizolaciju.

Kao odgovoran proizvođač polažemo veliki značaj na ekološku prihvatljivost naših proizvoda i na proizvodnju koja štedi resurse. Certifikati i potvrde o ispitivanjima mnogih instituta potvrđuju visoku kvalitetu BAUCHEMIE Izolacijskih Sustava.

Koji sustav hidroizolacije nosi najbolje rješenje ovisi o više različitih čimbenika : o primjenjivanim materijalima, vrsti podloge, razini podzemne vode i opterećenja kojima je izložen objekt.

Zbog toga je stručno savjetovanje na gradilištu preduvjet za uspješnu primjenu BAUCHEMIE d.o.o. proizvoda i sustava za hidroizolaciju. Učinkoviti sustavi izolacija - diljem cijelog svijeta.

Hidroizolacijski sustavi i proizvodi tvrtke BAUCHEMIE d.o.o. primjenjuju se diljem cijelog svijeta. Središnja proizvodnja u Aurichu, Njemačka kao i proizvodnje u Turskoj, Kini, Indiji i SAD-u opskrbljuju prodajne organizacije diljem svijeta.

Čvrsta mreža zastupnika i skladišta za isporuku u Njemačkoj, diljem Europe i u prekomorskim zemljama osiguravaju brzu isporuku proizvoda nakon Vaše narudžbe.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi