Pri radu u drvetu u okviru građevinskih poslova često se javlja potreba za krojenjem i piljenjem drvene građe, ponekad i na visini, te u zatvorenom prostoru. Idealan uređaj za obavljanje takvih zahvata je STIHL akumulatorska motorna pila. To su moćni i precizni uređaji za piljenje, pogonjeni akumulatorskom baterijom. Ta ih odlika čini primjenjivima i u zatvorenom prostoru, zbog odsustva ispušnih plinova i buke. Također, zbog dobro uravnoteženog pogonskog dijela stroja, ove pile proizvode iznimno nizak nivo vibracija, što ih čini preciznima i lako upravljivima i pri korištenju jednom rukom.

Akumulatorska baterija koja daje energiju za pogon ove pile, iskoristiva je i na cijeloj grupi STIHL akumulatorskih uređaja različitih namjena. To znatno pojeftinjuje kupnju većeg broja uređaja, budući da za pogon svih koristite jednu bateriju i jedan punjač.

Ove pile sve su opremljene iznimno učinkovitom kočnicom lanca, koja sprečava ozljede u slučaju povratnog udara ili pri otpuštanju tipke akceleratora. Motori ovih pila su EC izvedbe (bez četkica) što ih čini dugovječnima jer nemaju dijelova koji se troše uporabom. Uz bočno zatezanje lanca i proziran spremnik ulja za lanac kao dodatnim značajkama koje olakšavaju rad, možemo reći kako su ovi strojevi pravi partner za sve poslove u drvetu na gradilištu, u kući i oko nje.

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi