UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL proizvoda za područje Republike Hrvatske. Tvrtka je osnovana 1998. godine izdvajanjem odjela STIHL iz tvrtke UNIKOMERC koja je naš osnivač i jedini vlasnik. UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. kontinuirano nastavlja suradnju UNIKOMERC-a sa firmom STIHL, koja je započela još 1959. godine, kada je potpisan prvi ugovor o zastupanju za područje tadašnje Jugoslavije.

Danas putem razgranate mreže specijaliziranih trgovaca sa servisom opskrbljujemo hrvatsko tržište te kupcima pružamo sveobuhvatnu uslugu – od ponude visokokvalitetnih proizvoda, njihovog servisnog održavanja i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova i pribora, do specijaliziranog savjetovanja o njihovom korištenju i primjeni.

Danas je STIHL najprodavaniji brand motornih pila na svijetu. U svojoj 90 godina dugoj povijesti marka STIHL postala je sinonim za vrhunsku tehniku i kvalitetu. Uz vrhunske motorne pile STIHL nudi široku paletu proizvoda. Održavanje zelenih površina i okućnice, radovi u šumi, poljoprivredi, građevinarstvu i sličnim djelatnostima predstavljaju brojne izazove za čovjeka i uređaje. U radu sa STIHL proizvodima, kako profesionalni tako i povremeni korisnici, uvijek se mogu osloniti na njihovu vrhunsku kvalitetu i pouzdane performanse.

Proizvodi: akumulatorski program, motorne pile, Kombi motor i Multi motor, rotacione kosilice za travu, prozračivači travnjaka, motorne kose i motorni čistači, škare za živicu, sječkalice, motorne kopačice, puhači , usisni sjekači, uređaji za čišćenje tresači plodova, uređaji za prskanje i raspršivanje, rezači kamena, brusni parači, uređaji za bušenje, ručni alati , šumarski pribor, motorna ulja i ulja za podmazivanje lanaca, sredstva za čišćenje i maziva, osobna zaštitna oprema, rezervni dijelovi i pribor.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naše poduzeće je osnovano 1998. godine kao ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda STIHL za područje Republike Hrvatske. Nastalo je izdvajanjem odjela STIHL iz poduzeća UNIKOMERC koji je naš osnivač i jedini vlasnik.

Unikomerc među prvima organizira seminare za šumske radnike te uvodi motorne pile u šumarstvo a zatim i u druge privredne grane.

U ljeto 2011. godine tvrtka "UNIKOMERC-UVOZ" d.o.o. preselila je svoje uredske i skladišne prostorije u novu zgradu u Velikoj Gorici, ulica Ljudevita Posavskog 56. Time su skladišni prostori povećani na više od 2000 m2.

U sklopu nove zgrade nalazi se i izložbeni salon veličine cca 80 m2, u kojem se može razgledati gotovo cjelokupni prodajni asortiman, s težištem na novitetima i ponudama iz aktualnih prodajnih akcija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi