Najnoviji član Steelcase obitelji, radna stolica Karman dobila je ime po Karman liniji - mjestu gdje se atmosfera susreće sa Svemirom i mjestu gdje zbog bestežinskog stanja koje vlada sve postaje moguće!

Kao što je sve moguće kada nema gravitacije, tako je sve moguće s Karman stolicom, zahvaljujući kojoj korisnici imaju slobodu kretanja, inovativni dizajn i udobnost koja premašuje granice!

Karman stolica predstavlja odgovor na potrebe suvremenog i dinamičnog radnog okruženja, koje se konstantno mijenja i razvija. Zahvaljujući svojoj inovativnoj strukturi, mehanizam Karman radne stolice reagira na težinu korisnika i omogućava neograničeno kretanje u toku izvršavanja radnih zadataka!

Pored toga što je za njenu izradu korišteno manje materijala prema visokim ekološkim standardima kompanije, ergonomski i estetski doživljaj je nevjerojatan!

Pronađite svoju idealnu stolicu zahvaljujući Delight Office Solution tvrtki, generalnom Steelcase zastupniku za Hrvatsku!

DELIGHT d.o.o.
DELIGHT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupni smo na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi