DELIGHT d.o.o.
Opis djelatnosti

Od osnivanja, poduzeće Delight razvija svoj portfelj proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrirana tvrtka za dizajn i izgradnju ureda u Adria regiji. 

Delight na razini Adria regije ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji namještaja, kao i Interface, vodećeg u proizvodnji održivih modularnih podova i DEKO, europskog lidera za fleksibilne sustave pregradnih stijena.

Proizvodi:

- Uredski namještaj (flex uredska rješenja, uredske stolice i stolovi, konferencijski stolovi i stolci, sustavi za pohranu, prostorna rješenja, predvorja i recepcije, uredski dodaci, oprema za sastanke, rasvjeta i Coalesse)

- Podne obloge (tekstilne podne obloge i LVT podne obloge)

- Pregradne stijene (sustavne, staklene i pokretne pregrade, vrata i stakleni podovi)

- Dizajnerski namještaj (Coalesse i hotelski namještaj Fornasarig)

- Smart Solutions

- Akustična rješenja (paneli i ploče i Ecophon - rješenja za interijere)

- Lounge & Home namještaj (dvosjedi i trosjedi, sofa, blagovaonski stolci, klupe i stolovi, mali stolići, taburei, tepisi i rasvjeta)

- HoReCa

- Home office

Usluge:

- Služba za korisnike (kompletno rješenje, preseljenje, postprodajna podrška, zamjenski namještaj i besplatno testiranje stolaca)

- Savjetovanje za radni prostor

- Arhitektura i dizajn

- Fit-out ureda


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi