Arhitektonski trendovi otvorenih i dobro osvijetljenih prostora, te velike uloge stakla u suvremenoj gradnji, oživili su korištenje staklene opeke u interijerima i eksterijerima. Originalni dizajn, osmišljenost oblika i sustavi ugradnje, samo su dio atributa kvalitete staklene opeke i time je čine privlačnim materijalom.

Bez obzira na to je li riječ o klasičnom, rustikalnom ili modernističkom stilu staklena je opeka atraktivna i elegantna, te se prilagođava Vašem prostoru. Staklena opeka unijet će prirodnu svijetlost u Vaš prostor, dok će istovremeno "sakriti" Vas od znatiželjnih pogleda. Kako biste bili sigurni u kvalitetu i dugotrajnost stijene, izaberite sustav Ezylay u silikonu – jedini certificirani sustav. Sa navedenim sustavom uštedjet ćete na vremenu koje ste nekad gubili prilikom zidanja staklene opeke mortom.

Silikonska fuga od 0,3 cm proširiti će svjetlosnu površinu stijene, koju je kod zidanja zauzimala fuga od 1,0 cm. Koristeći široku paletu boja, modela i dizajna staklene opeke stvorite sebi jedinstven zid, koji zahvaljujući sustavu Ezylay u silikonu možete mijenjati i seliti, te samim time pratiti detalje unutarnjeg uređenja Vašeg stana, poslovnog prostora i sl.

Skulpture u prostoru od staklene opeke, ili pregradne stijene bez okvira sa završnim opekama izradite pomoću sustava Posavelox ili Vetro-click, dok manje otvore jednostavno zatvorite pomoću gotovih panela maksimalne veličine 1 m2. Staklena opeka koristi se za razne pregradne stijene, šankove, tuš kabine, razne ograde (na stepeništu, na terasama i sl.), nadsvjetla, stolove, vrtne lampe, a podne opeke iskoristite kao osvjetljavajući put do Vašeg bazena, dvorišta, odnosno osvijetlite Vaš podrum staklenim stropom od podne opeke. Proširite svjetlost u prostoriji kombinirajući stijenu od staklene opeke sa kliznim ili samozaokretnim staklenim vratima.

Trvtka Egle dizajn sustavno prati sva aktualna zbivanja i novitete u području staklene opeke. Dugogodišnja kvaliteta prodaje i ugradnje na ovom području osigurala je da bude jedini centar staklene opeke u Hrvatskoj. Stoga, posjetite njihov salon u Ježdovečkoj ulici gdje će Vas njihovi stručnjaci usmjeriti ka pravom rješenju.

EGLE DIZAJN d.o.o.
EGLE DIZAJN d.o.o.
Prodaja u cijeloj Hrvatskoj preko velikih trgovačkih centara, te vanjskih suradnika. Djelujemo i na području BiH, Srbije, Slovenije i Crne Gore.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi