EGLE DIZAJN d.o.o.
Opis djelatnosti
Staklena opeka - prodaja i ugradnja, proizvodnja gotovih panela od staklene opeke. Glavni zastupnici za staklenu opeku i certificirani sustav montaže Ezylay u silikonu.

Sustavi montaže staklene opeke:
- Ezylay u silikonu, Ezylay u mortu, Pegasus Posavelox, Vetroclick
- Kopelit i polikarbonati - prodaja i ugradnja
- Pjeskarenje: stakla, mramora, kamena
- Staklena vrata po mjeri - prodaja i ugradnja
- PVC prozorčići veličine:18,9x18,9x8; 38,4x18,9x8; 57,6x18,9x8; 38,4x38,4x8

Nudimo Vam i pouzdanu i kvalitetnu uslugu uređenja interijera stambenog ili poslovnog prostora.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Već 20 godina unosimo svjetlost u Vaše prostore, uvodimo Vas u čudesnu igru oblika, dizajna i boja staklenih opeka i poboljšavamo kvalitetu življenja u Vašem prostoru.

Naša posvećenost u praćenju svih svjetskih inovacija na području staklene opeke, unapređenja staklene opeke, sustava ugradnje kao i potrebne opreme, pribora te njihove brze i kvalitetne primjene u svakodnevnoj praksi, čine nas vodećom tvrtkom za ugradnju i najvećim CENTROM STAKLENE OPEKE u Hrvatskoj.

EGLE dizajn d.o.o. glavni je distributer vodećeg svjetskog proizvođača staklenih opeka SEVES S.P.A. iz Italije i jedini je nositelj GLASS BLOCK TECHNOLOGIES INTERNATIONAL, certificiranog sustava za montažu EZYLAY s kojim je sustave suhe montaže stavio na prvo mjesto u Hrvatskoj.

U svojoj ponudi osim staklene opeke (također poznate i kao staklene prizme, cigle ili kocke) nudimo i staklene stijene, kopelit, leksan i pleksiglas, te montažu istih.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi