Za razne podzemne konstrukcije koje su izložene agresivnoj podzemnoj vodi i naprezanjima iz tla te moraju pružiti potpuno suh unutarnji prostor, dok istovremeno moraju biti trajne i zadržati svojstva kroz dug period korištenja, od ključne su važnosti pouzdana rješenja visokih performansi.

Funkcionalnost hidroizolacije nužno je isprojektirati tako da uključuje zaštitu same betonske konstrukcije od potencijalno štetnih utjecaja agresivnih prirodnih medija i plinova iz tla i podzemne ili morske vode.

Sika donosi jedinstvene i potpuno fleksibilne TPO membranske sustave koji lako udovoljavaju svim strogim zahtjevima i potrebama korisnika u pogledu sigurnosti – kako bi izgradili i održali svoje nove i postojeće podzemne konstrukcije trajno i sigurno vodonepropusnima. Danas podrumi i druge građevine niskog prizemlja moraju udovoljavati sve zahtjevnijim tehničkim specifikacijama zbog želje vlasnika da urede svoje prostore za život i slobodno vrijeme u podzemnim dijelovima stambenih zgrada, ili za posebne tehničke prostore, uslužne i osjetljive prostore za skladištenje u komercijalnim zgradama.

Zahvaljujući jednostavnoj, brzoj i sigurnoj primjeni, SikaProof® A+ i P sustave moguće je koristiti u novogradnji te za obnovu postojećih podzemnih konstrukcija. Jedinstveni, potpuno povezani, SikaProof® membranski sustavi pružaju visoku razinu suhoće okoliša s ključnim obilježjem potpune površinske povezanosti. Štite betonsku konstrukciju, stvaraju kompletnu površinsku vezu s betonom i sprječavaju bočnu migraciju vode između betonske konstrukcije i membranskog sustava u slučaju oštećenja membrane.

Visoka pouzdanost i vodonepropusna zaštita postignuta SikaProof® sustavima u kombinaciji s globalnim iskustvom kompanije na području hidroizolacija, pruža vlasnicima podzemnih prostora, projektantima i izvođačima najvišu razinu povjerenja u postizanju njihovih ciljeva.

SikaProof® A+ I P SUSTAVE moguće je upotrebljavati za nove konstrukcije, za obnovu postojećih podzemnih prostora, ali i za razne druge primjene s visokim zahtjevima u pogledu hidroizolacije.

NOVE PODZEMNE KONSTRUKCIJE

Jedinstveni potpuno povezani sustavi SikaProof® A+ i P pružaju trajno i isplativo rješenje s dugim vijekom trajanja.

OBNOVE POSTOJEĆIH KONSTRUKCIJA

SikaProof® A+ kao unaprijed postavljen sustav s potpunom vezom pruža jednostavno, troškovno efikasno rješenje visoke trajnosti i pouzdanosti.

PREDGOTOVLJENE KONSTRUKCIJE

SikaProof® A+ je unaprijed postavljen sustav kojeg je moguće ugraditi u tvornici montažnih elemenata, što osigurava jednostavno, brzo i troškovno učinkovito rješenje.

Autor: Petra Kolman Gabrić

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi