Pridružite nam se i proslavimo zajedno 50. obljetnicu najpoznatijeg brtvila i ljepila na svijetu! Sretan mu rođendan!

Sikaflex® 11FC+ pratio vas je u građevinskim pothvatima, malim i velikim, bio je vaš najjači alat i adut, išao je s vama na putovanja, nadzirao gradilišta i ostao vjeran partner brojnim generacijama već dugih 50 godina. Od trenutka kada se pojavio, ostao je isti. Brz i učinkovit, u svakoj je situaciji opravdao povjerenje.

Ovo univerzalno elastično brtvilo i višenamjensko ljepilo glavni je partner na gotovo svakom gradilištu i obavezan alat u svakom domu, od podruma do krova, izvana i iznutra. Osim što je s nama već 50 godina, svo to vrijeme Sikaflex® 11FC+ je i svjetski broj jedan u brtvljenju i lijepljenju.

Odlikuje ga višenamjenska primjena i izvrsna prionjivost na većinu podloga. Može se brusiti, može se prebojati. Izuzetno je postojan na vodu, starenje i razne vremenske uvjete. Fleksibilan i elastičan, vrlo brzo otvrdnjava, visoke je mehaničke čvrstoće te ne sadrži otapala i ima vrlo nisku emisiju štetnih tvari.

Moguće ga je koristiti i unutra, i u vanjskim prostorima. Idealan je za brtvljenja koja moraju apsorbirati manje do srednje pomake. Može se koristiti i u drvnoj i metalnoj industriji, kod klima i ventilacijskih sustava, na terasama i ravnim krovovima.

Pomoću njega moguće je zalijepiti crijep i lake građevinske ploče, letvice i gazišta te prozorske okapnice. Brtvi različite spojeve, neovisno o tome nalaze li se na podu ili zidu, a može brtviti čak i prodore u cijevima i odvodnim kanalima.

Mogućnosti su gotovo neizmjerne, zar ne? Uza sve to, posjeduje i EMICODE EC1 PLUS, LEED® EQc 4.1 A+ i ISEGA odobrenja za upotrebu u prehrambenoj industriji. Dostupan je u 5 boja – bijeloj, crnoj, sivoj, bež i smeđoj. Sikaflex® 11FC+ vaš je odani pratitelj i partner od povjerenja, koji god zadatak morali zajedno obaviti.

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi