Sika kao vodeći dobavljač sustava za hidroizolaciju krovova u mogućnosti je našim klijentima i njihovim projektantima ponuditi uslugu proračuna sustava mehaničkog fiksiranja koristeći specijalni "JET STREAM" software. Patentirani software sada uključuje većinu nacionalnih normi i pravilnika. Radi se o izuzetno učinkovitom i praktičnom alatu za provedbu efektivnih rješenje mehaničkog pričvršćenja.

Implementacijom sustava pričvršćenja na temelju našeg JET STREMA proračuna, osiguravate da prilikom djelovanja sile vjetra ne dođe do oštećenja odabrane membrane. JET STREAM se temelji na normi EN 1991-1-4, koja deklarira da sile vjetra na konstrukciju proizlaze iz tlaka vjetra i sila trenja vjetra na površinu građevine.

Također Vam u nastavku predstavljamo i PIR sustav toplinske izolacije te novu brošuru ROOFING ACCESSORIES (Pomoćni materijali na krovovima).

PIR (poliizocijanurat) toplinska izolacija

PIR je tvrda toplinska izolacija dobivena pomoću sredstva za pjenjenje (pentan) koji ispuštanjem u atmosferu nema utjecaja na razgradnju ozona (ODP = 0) i ima niski efekt staklenika (GWP). Sika nudi konačan proizvod u dvije verzije. SIKATHERM PIR GT T koji ima obostrano tvornički zalijepljen sloj staklenog pletiva i SIKATHERM PIR AL (dN = 0.022 W/(m*K)) koji ima obostrano tvornički zalijepljen sloj aluminijske folije. Moguća primjena za objekte klase ZPS1-ZPS3 (prema EN 13501).

ROOFING ACCESSORIES (Pomoćni materijali na krovovima)

Sika na krovovima nudi niz rješenja sa sintetičkim i tekućim hidroizolacijskim sustavima. Hidroizolacija na krovovima nije potpuna ako nisu riješeni svi detalji.

U tom smislu postoji velik broj gotovih pomoćnih materijala koji jednostavnom ugradnjom osiguravaju vodonepropusnost i upotpunjuju sustav krovne hidroizolacije. Saznajte više

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi