Saznajte više

Stari balkoni

Prodor vode iz izloženih površina, uključujući terase i balkone je jedan od najčešćih uzroka propadanja zgrada. Srećom, postoje Sika rješenja koja vam omogućuju popraviti i nadograditi ta područja brzo i s relativno niskim troškovima, bez kompletnog uklanjanja postojećih obloga.

Nakon uklanjanja labavih postojećih pločica i mase za fugiranje, te temeljitog čišćenja površine, Sika ima potpune sustave obnove uključujući: tiksotropne reparaturne mortove za popravak i izravnanje. Hidroizolacijski sloj se sastoji od fleksibilanog i izdržljivog, polimer modificiranog, cementnog morta.

Cementno ljepilo za pločice također je dizajnirano za uporabu na potpuno izloženim balkonima i u ekstremnim vremenskim uvjetima, fleksibilno je i ima visok sadržaj polimera, koji omogućavaju pomake uslijed različitih i brzih promjena temperature. Ovaj sustav je također upotpunjen fleksibilnom cementnom masom za fugiranje za vanjsku upotrebu, s dobrom mehaničkom i otpornošću na habanje. Ta svojstva su povećana miješanjem mase za fugiranje s posebnim lateksom. Trajno elastično, 1-komponentno poliuretansko brtvilo, visokih performansi koristi se za brtvljenje svih vrsta radnih reški ili spojeva i osigurava vodonepropusnost.

Saznajte više

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi