Separatori masti se primjenjuju gdje zakonski propisi određuju obvezu odvajanja masti i ulja organskog podrijetla prije ulaza otpadnih voda u kanalizaciju, septičku jamu ili biološki pročistač, unutar ili izvan objekta.

Separatori masti zadržavaju organske supstance iz otpadnih voda po principu težine: tekućine s nižom specifičnom težinom se izlučuju i dižu na površinu, a pročišćena voda otječe kroz otvore u odvodni sustav čime se zaštićuju podzemne vode od mogućih zagađenja.

Separatori masti su izrađeni od ekološki prihvatljivog PE materijala otpornim na agresivne tvari koje se koriste u kuhinji. Dimenzionirani su u skladu s EU-standardom SIST EN 1825.

Veličina uređaja je određena brojem obroka ili maksimalnim protokom i temperaturom zagađene vode, te vrstom zagađenja.

Male su težine, jednostavni za transport, montažu, održavanje i servisiranje. Imaju dug životni vijek: 50 godina. Do volumena 1.000 L mogu biti izrađeni u okomitoj i vodoravnoj verziji.

VEDAR d.o.o.
VEDAR d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi