VEDAR d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka VEDAR je zastupnik i distributer proizvođača široke palete proizvoda od rezervoara za kišnicu, pitku vodu, goriva i druge kemikalije preko sistema za zbrinjavanje/pročišćavanje otpadnih voda (septičke jame, biološki pročistači, separatori ulja i masti, okna) do precrpnih stanica i dodatne opreme za distribuciju i daljnju obradu tehnoloških voda.

Tvrtka VEDAR ima sjedište u Velikoj Trnovitici (Bjelovarsko-bilogorska županija), a ured i skladište u Istri. Misija tvrtke je svojom djelatnošću unaprijediti tehnološko pročišćavanje otpadnih voda i na taj način zaštititi okoliš od zagađivanja te očuvati postojeće resurse pitke vode.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Svi proizvodi su izrađeni rotacijskom tehnikom (iz jednog komada) od visokokvalitetnog polietilena, imaju odličnu statiku, zbog male težine je olakšano dizanje i transport, pa su manji troškovi pri ugradnji uz dodatnu prednost - mogućnost 100 %-tne reciklaže. Svi proizvodi su visoko učinkoviti što osigurava i uštedu na troškovima energije i održavanja, zadovoljavaju sve ekološke propise i certifikate potrebne prema zakonskoj regulativi u Hrvatskoj i ostalim članicama EU.

Dio proizvoda je tijekom čitave sezone građenja na akcijskoj prodaji, a najprodavaniji proizvodi se nalaze u skladištu Volpija kod Buja spremni za promptnu isporuku. Za dostavu robe na području čitave Hrvatske tvrtka VEDAR koristi vlastito vozilo. Uz brzu isporuku svojim klijentima tvrtka VEDAR jamči tehničko-savjetodavnu podršku i redovno servisiranje u tvornički predviđenim intervalima.

Po dogovoru stručna služba izlazi na gradilište i u direktnom kontaktu s projektantima, izvođačima radova i klijentima pronalazi optimalna rješenja za akumulaciju i distribuciju oborinskih i pitke vode, odnosno zbrinjavanje i pročišćavanje otpadnih voda. Po potrebi tehnička služba vrši finu montažu, dorade uređaja i podešavanje za probni rad.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi