Unikatna špricana ploča MAGNA

Ploče velikog formata čine da površine izgledaju još veće i elegantnije, a zbog malog udjela fuga stvara se dojam mirne i atraktivne površine.

Magna ploče trenutno su najveće ploče na tržištu, a uz to su i unikat. Svaka je ploča jedinstveno prošarana i nemoguće je pronaći dvije jednake ploče.

Ploča prirodnog izgleda s udjelom zrnaca prirodnog kamena LA LINIA GRANDE

Ploče velikih formata kao što su La Linia Grande nude Vam bezvremensku ljepotu interpretiranu u klasičnom dizajnu. Osijek je grad koji je sam po sebi lijep, no uz Semmelrock ploče velikog formata postao je još ljepši.

Uređenje Trga Vatroslava Lisinskog u osječkoj Tvrđi dovršeno je čak četiri mjeseca prije roka. Upravo La Linia Grande ploče krase novouređeni trg u Osijeku.

Ekskluzivne ploče, osim veličinom fasciniraju tehničkim osobinama – pojačana izdržljivost i otpornost na habanje. Prednost je i jednostavno održavanje zahvaljujući tretmanu Semmelrock Protectom.

Vrlo zanimljivu notu sveukupnom izgledu trga dala je klinker opeka. Originalno zamišljena kao obloga za podove, opekom su izvođač i projektant domišljato obložili moderan paviljon.

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi