Obzirom na sve veće cijene energenata, solarni paneli odlično su ulaganje. Osim smanjenih troškova električne energije, takva proizvodnja ne zagađuje okoliš jer ne ispušta CO2, smanjuje se potreba i ovisnost o fosilnim gorivima te više ne ovisite o sve neizvjesnijem stanju na tržištu.

Prije samog postavljanja solarnih panela, potrebno je vidjeti tehnički potencijal krova odnosno ispitati i po potrebi sanirati ravni krov. Za usluge ispitivanja i sanacije obratite se vodećem stručnjaku u svijetu za otkrivanje problema i sigurnosne sustave za ravne krovove – tvrtki ILD d.o.o.

Želite li smanjiti svoje troškove, posebno ako su oni veliki kao u slučaju većih građevina – hotela, trgovačkih lanaca ili tvrtki, svakako razmislite o ugradnji solarnih panela te provjerite stanje ravnog krova kako bi ostvarili optimalne rezultate.

Okrenite se budućnosti te se s punim povjerenjem obratite radi stručne, kvalitetne i pouzdane procjene vašeg ravnog krova!

ILD d.o.o.
ILD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi