ILD d.o.o.
Opis djelatnosti
ILD Hrvatska je član međunarodne organizacije ILD® (Internacional Leak Detection®), koja je od 1996. godine vodeći stručnjak za otkrivanje propuštanja te sigurnosnih sustava za ravne krovove u svijetu. ILD Hrvatska nudi stručnu, kvalitetnu i pouzdanu zaštitu vašeg krova te objekta uz pomoć znanja i inovativnih tehnologija EFVM® i ProtectSys® koje su razvijene u Njemačkoj.

ILD® nudi patentiran, inovativan i jedinstven sigurnosni sustav zaštite ravnih krovova Protectsys s mogućnošću otkrivanja pogrešaka na vodonepropusnoj membrani prije nego što vlaga umanji termoizolacijske karakteristike materijala i ošteti unutrašnjost zgrade.

USLUGE:
Detekcija prokišnjavanja - EVFM (vektorsko preslikavanje električnog polja), test dimom, UV test vodom, termografski pregledi, mjerenje vlage.

ILD® vam uporabom metode EFVM®nudi patentiran, inovativan i jedinstven postupak otkrivanja mjesta prokišnjavanja.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naša tehnološka rješenja EFVM® i ProtectSys® dobro prikazuju naše razumijevanje kvalitete: u oba slučaja uložili smo stručno znanje i trud u cilju napretka, kako bismo našim klijentima ponudili proizvod, koji je prilagođen njihovim potrebama. Kvalitetno, trajno, financijski povoljno.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi