Planirate sustav grijanja vode za svoj dom i u potrazi ste za savjetima i odgovorima na brojne dileme koje imate? Prije donošenja odluke trebate razmotriti nekoliko bitnih aspekata. Recimo, imate li priključak za opskrbu plinom ili mogućnost ugradnje plinskih uređaja u kuhinji ili kupaonici, gdje vam je potrebna topla voda, kolika vam je zapremnina potrebna i slično.

Ako nemate priključak za opskrbu plinom ili mogućnost ugradnje plinskih uređaja tada vam je potreban električni bojler za toplu vodu. Velik izbor električnih grijalica (bojlera) možete pronaći u Bosch asortimanu.

Na primjer, preporuka za dvočlano kućanstvo je grijalica vode od 80 litara, ali prosječnoj četveročlanoj obitelji potreban je proporcionalno manji kapacitet od 120 litara. Velikim je obiteljima potrebno i više. U Bosch asortimanu možete pronaći električne grijalice vode do 150 litara.

Kako bismo Vam olakšali odluku oko odabira sustava grijanja vode donosimo vodič koji će vam pomoći u pronalasku idealnog rješenja za vaše potrebe!

ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi