ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
Opis djelatnosti

Kao vodeći europski dobavljač proizvoda toplinske tehnologije, Bosch nudi široki spektar samostojećih i zidnih uređaja za grijanje, koji obuhvaća i solarne sustave te uređaje za pripremu tople vode i klimatizacijske uređaje.

Oni ispunjavaju ne samo najviše zahtjeve s obzirom na toplinu i ugodu, nego jamče i maksimalnu energetsku učinkovitost i ekološku prihvatljivost. Danas smo tvrtka s tehnologijom i uslugama koja se razvija izvan svojih temeljnih aktivnosti u nova, obećavajuća područja poslovanja.

Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”. U budućnosti ćemo nastaviti svojim smjerom: čvrsto usredotočeni na dugoročna kretanja, izazove i ciljeve, u jednakoj mjeri odgovorni i inovativni.

Proizvodni program obuhvaća:

KONDENZACIJSKI PLINSKI UREĐAJI: Bosch kondenzacijska tehnologija predstavlja grijanje u najsuvremenijem obliku. U novogradnjama nalazi primjenu već kao standard. Ali i u starijim zgradama možete kod renoviranja profitirati od ovog inteligentnog načina iskorištenja energije. Bez obzira radi li se o obiteljskim kućama za jednu obitelj ili o etažnim stanovima, Bosch kondenzacijskim rješenjima iskoristili ste sve prednosti u vašu korist. Bosch Home Comfort posebno se izdvaja vodećom pozicijom prema broju projektiranih i izvedenih sanacija dimnjaka sustavom s višestrukim priključkom kondenzacijskih uređaja.

SOLARNA ENERGIJA: Bez obzira koji oblik energije danas koristite – solarni sustav za pripremu tople vode smisleno je prikladan za gotovo svako domaćinstvo. Radi li se o starogradnji ili novogradnji: solarni sustav može proširiti postojeći sustav grijanja ili sunčevom energijom optimirati novo rješenje grijanja. Solarni sustav Bosch može se, primjerice, izvanredno kombinirati s plinskim kondenzacijskim sustavom grijanja. Proizvodi: Solarni kompaktni uređaj, solarni kolektori, regulacija za solarne sustave, spremnik tople vode za solar.

DIZALICE TOPLINE ZRAK/VODA: Instalacijom Bosch dizalice topline zrak-voda napredne tehnologije, ne samo da dobivate energiju iz okoliša, nego ga, izbjegavanjem fosilnih izvora energije, i čuvate za budućnost. A dodatno, s obzirom na integriranu funkciju hlađenja, uštede kroz cijelu godinu mogu se i dalje povećati. Prilagodljivost koja se ostvaruje novom generacijom Bosch sustava dizalica topline zrak-voda, čini ih izvrsnim izborom za nove zgrade s niskim toplinskim gubicima, kao i za unaprjeđenje postojećih sustava
grijanja.

KOTLOVI NA KRUTA GORIVA Bosch kotlovi su pouzdani i imaju dug vijek
trajanja, te jamče dugotrajan komfor grijanja uz prihvatljive troškove.

ELEKTRIČNE GRIJALICE VODE S grijalicama vode jamčimo visoku razinu pouzdanog komfora tople vode u vašem domu.

ELEKTRIČNE PROTOČNE GRIJALICE VODE Za pranje posuđa, pranje rublja, tuširanje, kupanje u kadi, bez obzira za što vam je topla voda potrebna, dovoljan je mali okret slavine za toplu vodu i ona vam je odmah dostupna. Maksimalni komfor potrošnje tople vode zahtijeva se u gotovo svim kućanstvima ili poslovnim objektima, bez obzira na njihovu veličinu.

SPREMNICI TOPLE VODE (direktno i indirektno grijanje spremnika vode): za plinske uređaje, za solarne sustave, za dizalice topline

REGULACIJA TOPLINE I DODATNA OPREMA: sobna regulacija (regulacija vođena temperaturom prostorije), vanjska regulacija (regulacija vođena vanjskom temperaturom), regulacija za solar (regulacija za solarne sustave), termostatski ventili

ULJNI KOTLOVI – s maksimalnom energetskom učinkovitošću i izuzetno povoljnim omjerom cijene i proizvedenog toplinskog učinka.

RADIJATORI – Bez obzira radi li se o radijatorima s glatkom ili profiliranom prednjom stranom - Buderus radijatori će vam pružiti ugodan boravak u vašem stambenom prostoru, među ostalim i zahvaljujući privlačnom estetskom izgledu i izboru velikog broja boja ugodnih za oko. Izuzetno povoljan omjer njihove cijene i toplinskog učinka, naše dizajnirane Logatrend pločaste radijatore čini još privlačnijim.

KLIMA UREĐAJI - Bosch nudi najmodernija rješenja za postizanje ugodnog boravka u zatvorenim prostorijama, na koji se način postiže najbolja kvaliteta zraka i modulacija temperature. Svojim inovativnim rješenjima novi klima uređaji asortimana Bosch Climate, energetski su učinkoviti, tihi, jednostavni za instaliranje, posluživanje i uporabu, kao i ekološki prihvatljivi

SUSTAVI VEĆIH SNAGA OD 70-1850 kW za stambene, poslovne i komercijalne objekte

KOTLOVSKA POSTROJENJA Bosch - parni kotlovi, vrelovodni kotlovi. Bosch nudi inovativna velika i industrijska kotlovska postrojenja za sve poslovne i industrijske namjene. Naši kupci koriste prednosti rješenja prilagođenih projektima, naprednih proizvoda i opsežnog stručnog znanja na području tehnike industrijskih kotlova


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 410 000 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2018.). Prema preliminarnim brojkama u 2018. godini tvrtka je ostvarila prodaju u iznosu od 77,9 milijardi eura. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology.

Kao jedna od vodećih tvrtki za internet stvari Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu proizvodnju. Bosch primjenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i vlastitom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rješenja iz više domena. Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život”. Grupa Bosch sastoji se od društva Robert Bosch GmbH i otprilike 440 podružnica i regionalnih društava u 60 zemalja. Boscheva globalna mreža proizvodnje, inženjeringa i prodaje te prodajni i servisni partneri tvrtke pokrivaju gotovo sve zemlje svijeta. Osnova rasta tvrtke u budućnosti njezina je snaga inovacije. Bosch zapošljava oko 69 500 zaposlenika u istraživanju i razvoju na 125 lokacija diljem svijeta.

Tvrtku je 1886. godine u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861. – 1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku”. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu Grupe Bosch i omogućuje joj dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih ulaganja s ciljem osiguranja budućnosti tvrtke. Ukupno 92 % udjela u tvrtki Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne zaklade Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetničkog vlasništva izvršava trust. Ostatak poslovnih udjela u vlasništvu je obitelji Bosch i tvrtke Robert Bosch GmbH.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi