Ugrađena peć na pelete

Grijanje na drva oduvijek je bilo na prvom mjestu. Ne samo zbog cijene, nego i zbog osjećaja savršene topline koje ono daje. Poduzeće Senko već preko 30-tak godina povezujemo s kvalitetnim grijanjem na drva, a posljednjih godina i grijanjem na pelete – drvnu biomasu. Još i danas ima domaćinstava koje imaju u upotrebi te prve primjerke Senko štednjaka na koji se može kuhati, zagrijavati prostor, grijati topla voda te grijati cijela kuća putem centralnog grijanja. Svih ovih godina mnogo je domaćinstava koji se nisu željeli odreći ili zamijeniti sigurno i ekološko grijanje na drva.

Svi trendovi u poduzeću Senko dočekani su kao izazov, te praćeni vlastitim razvojem i proizvodnjom raznolikih uređaja – različitih snaga grijanja i proširenih mogućnosti koji takvi uređaji mogu imati. Prošireni je asortiman proizvoda i u ponudi su već nekoliko godina peći na pelete. Sofisticirani uređaji koji pružaju ekološki prihvatljivu i jeftinu alternativu za grijanje Vašeg doma. Grijanje na pelete daje svakom domu pravi prirodni ugođaj. Drveni peleti imaju prednost kao ekološki proizvod bez osjećaja nedostatka komfora nasuprot nekom grijanju na fosilna goriva.

Prednosti peći na pelete:

 • potpuno automatiziran sustav grijanja
 • jednostavno rukovanje i podešavanje
 • upravljanje pomoću daljinskog upravljača
 • timer
 • priključak za dovod svježeg zraka
 • mogućnost reguliranja temperature prostora pomoću sobnog termostata
 • sigurnosni uređaji

Senko peći na pelete za centralno grijanje imaju najviše opreme na tržištu. Sada je u ponudi novi vanjski dizajn, olakšano servisiranje i održavanje, te izbor u tri boje: krem, bordo, antracitsiva.

Klasični Senko štednjaci

Ponuda klasičnih štednjaka također se iz godine u godinu proširuje i trenutno su u ponudi tri modela s pećnicom u širini od 60, 75 i 90 centimetara što svakako zadovoljava različite potrebe kupaca. U ponudi su štednjaci u inox-mat varijanti ili u bordo, antracit ili krem boji te se u ponuđenim bojama mogu uklopiti u željene tonove postojećih ili novih kuhinja.


Klasični štednjak

PREMIUM modeli štednjaka na kruta goriva za centralno grijanje od 25, 30 ili 35 KW za 30 godina razvoja i proizvodnje

Vrhunski dizajnirani štednjak s velikom pećnicom, panoramskim staklom dostupan u 4 boje (krem, antracit, bordo, crna) PREMIUM model štednjaka Senko zadovoljit će i najzahtjevnije kupce.

 • novi (robusniji) dizajn štednjaka
 • veća pećnica i ložište (panoramsko staklo)
 • veća efikasnost štednjaka
 • bolji prijenos topline u samom ložištu
 • niske emisije štetnih plinova
 • zadovoljeni zahtjevi najstrožih europskih normi


Premium štednjak

LOŽIŠTA KAMINA ZA CENTRALNO GRIJANJE

Namijenjeni su za grijanje prostora i centralno grijanje. U ponudi su 2 modela ložišta od 25 i 35 kW. Prema narudžbi kupca, moguća je izrada i modela 35 kW s pećnicom. Vrata ložišta opremljena su vatrootpornim panoramskim staklom. Ložišta se odlikuju s visokom iskoristivošću i mogu se jednostavno spojiti na postojeći sustav grijanja. Vanjska obloga SENKO ložišta kamina ima nebrojene mogućnosti – od rustikalnih do modernih dizajna – ovisno o Vašim željama i stilu unutarnjeg uređenja.
I na kraju, ali ne i manje važno – ističemo EN norme prema kojima su svi Senko proizvodi razvijani i proizvedeni: EN 12815 – uređaja za kuhanje i grijanje na kruta goriva EN 13229 – ugradbenih kamina za grijanje na kruta goriva EN 13240 – grijalica prostora na kruta goriva EN 14785 – grijalica prostora na drvene pelete Strogo poštivanje ovih normi jamči kvalitetnu i sigurnu upotrebu proizvoda te zaštitu svih zakonskih prava potrošača.


Ugrađeno ložište kamina za centralno grijanje

SENKO d.o.o.
SENKO d.o.o.
Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi