SENKO d.o.o.
Opis djelatnosti
Poduzeće Senko metaloprerađivačke je djelatnosti, te se bavi proizvodnjom i prodajom štednjaka, kamina i peći na drvenu biomasu, klasičnih i za centralno grijanje.

ASORTIMAN:

- Štednjaci za centralno grijanje bez pećnice
- Štednjaci za centralno grijanje sa pećnicom
- Klasični štednjaci
- Štednjaci Exclusive line duo
- Ložišta kamina za centralno grijanje
- Peći na pelete
- Peći na pelete za centralno grijanje
- Peći na pelete za grijanje prostora

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Obiteljsko poduzeće SENKO d.o.o. razvilo se iz obrtničke radnje, osnovane 1978. godine za obavljanje raznih metaloprerađivačkih djelatnosti kojima se bavi do 1986. godine, kada otkupljuje licencu za proizvodnju kuhinjskih štednjaka za centralno grijanje, te počinje sa serijskom proizvodnjom. U 1990. godini obrt je preregistriran u društvo s ograničenom odgovornošću u 100%-tnom privatnom vlasništvu.

SENKO Proizvodnja trenutno djeluje na 2000 m² proizvodnih pogona opremljenim suvremenim CNC automatskim postrojenjima na kojima 40 specijaliziranih djelatnika proizvodi štednjake, peći i kamine visoke kvalitete. Proizvodnja ovih proizvoda u potpunosti je zaokružena: od vlastitog odjela razvoja proizvoda, pripreme dijelova laserskim rezanjem i probijanjem, CNC robotskim zavarivanjem kotlova i linijskom montažom do suvremeno opremljenog laboratorija za kontrolu kvalitete i ispitivanje proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi