Svaka prostorija u stanu ili kući ima različitu funkciju i različito uređenje te je potrebno uskladiti boju sjenila ovisno o tome. Kako bi olakšali ovaj proces, VELUX je lansirao kolekciju sjenila u čak 70 trendovskih boja! Bez obzira da li je interijer moderan ili tradicionalan, boje – nadahnute skandinavskom jednostavnošću – su jednostavne, moderne i trendovske. Osim standardne kolekcije sjenila, postoji i kolekcija Colour by You koja omogućava odabir boje prema ton karti. Naravno, materijali nisu isti, razlikuju se po prozirnosti što omogućava potpuno zamračenje u, na primjer, spavaćoj sobi, do djelomičnog ili blagog zamračenja za dnevni boravak.

Odabir modela sjenila ovisi o prostoriji i njenoj funkciji. Tako bi za dnevni boravak bilo idealno odabrati rolo sjenila 2 u 1 što omogućuje doziranje svjetlosti ovisno o dobu dana. U slučaju električnih krovnih prozora, koji su nam izvan dosega, idealna opcija su električna sjenila za rolete VELUX ACTIVE with NETATMO. Njima se jednostavno može upravljati putem prekidača, pametnim telefonom ili potpuno automatizirano. Ako imate prozor u kupaonici, potrebno je rješenje koje je istovremeno otporno na vlagu, ali i omogućuje potpunu kontrolu svjetlosti i privatnosti, a sve to mogu vam pružiti unutarnje žaluzine.

Dodatne savjete o odabiru vrste sjenila i boja pogledajte na primjeru jednog potkrovlja i njegovih sedam različitih funkcionalnih cjelina.

POTKROVLJE.HR
POTKROVLJE.HR
Internet adresa

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi