Nije li kućna sauna san mnogih?

Vjerujemo da je, stoga vam želimo reći nešto više o saunama te približiti ideju vlastite saune.  Nakon napornog radnog dana, jedan od najboljih načina opuštanja i rješavanja stresa je wellness i spa. Bilo bi idealno kada ne biste morali napuštati svoj dom da uživate u sauni, već da tu mogućnost imate kod kuće, kada god to poželite. Sauna u vlastitom domu sve je popularnija, a jasno je i zašto - pomaže nam u relaksaciji, bijegu od svakodnevice, detoksikaciji organizma i samim time poboljšanju našeg zdravlja.

U nordijskim zemljama, posebno Finskoj, sauna je dio svakodnevne kulture, ritual u kojem se uživa s prijateljima te ima svoju bogatu povijest. Stoljećima se koristi za poboljšanje zdravlja te su zbog svojeg blagotvornog učinka danas popularne u cijelom svijetu.

Dokazano je da sauna čisti tijelo od toksina, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, normalizira krvni tlak, smanjuje stres, čisti zagušenja sinusa i pluća, pomaže ozdravljenju kože, oporavku od napora, sagorijevanju kalorija, oslobađa bolove u zglobovima i mišićima, pomaže boljem snu, otklanja sindrom kroničnog umora i relaksira.

Postale su nezaobilazne u ponudi hotela, spa zonama, teretanama, kozmetičkim salonima, a sve više ih nalazimo i u privatnim domovima, turističkim objektima odnosno kućama i vilama za odmor. Može se ugraditi u bilo koju prostoriju u domu, uz dobru izolaciju i vodootporne materijale, priključke za struju i vodu.

Dodajte svom domu dašak ekskluzivnosti i stvorite posebne trenutke! Uz široki asortiman finskih, infracrvenih, parnih, kombiniranih, bio solnih i vanjskih sauna to je itekako moguće.

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata. Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma. Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

NIVETO d.o.o.
NIVETO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi