Limeni krovovi danas su izuzetno popularni i veoma traženi, prije svega zbog vrlo male težine i jednostavnog postavljanja. U gradnji privatnih kuća najčešće se upotrebljava lim u obliku crijepa koji spaja moderni materijal i estetske vrijednosti. Za potrebe industrijskih postrojenja, hala i pogona, najčešće se koriste trapezni limovi.

Osnovne prednosti limenih pokrova su smanjenje opterećenja na krovne konstrukcije, dug vijek trajanja, jednostavnost ugradnje i montaže, izrađuju se po mjeri i imaju vrlo niske troškove održavanja. Međutim, i kod limenih krovova može se desiti potreba za sanacijom, a Sika pruža kompletan asortiman proizvoda koji će pomoći pri njihovim popravcima.

Sikalastic®-601 BC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana koja se koristi kao temeljni premaz u SikaRoof MTC sustavima.
Sikalastic®-621 TC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana s izvrsnim svojstvom premošćivanja pukotina za hidroizolaciju krova. Zadržava svojstva i pri vrlo niskim temperaturama.
Sikalastic®-612 je jednokomponentna, poliuretanska, tekuća hidroizolacijska membrana.
Sikalastic®-618 je jednokomponentna, hladno primjenjiva, vlagom aktivirana poliuretanska membrana. Kada stvrdne formira bešavnu, trajnu i na atmosferilije otpornu hidroizolaciju za izložene krovne površine.
Sika Reemat Standard je staklena mrežica za armiranje za sustave izloženih krovova.

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi