OPIS I ZAHTJEVI PROJEKTA

Jedan od najpoznatijih krovova u Rijeci nalazi se na Jadranskom trgu, na nekadašnjoj upravnoj zgradi Riječke banke, danas Erste banke. Kroz dugi niz godina izloženosti različitim atmosferskim uvjetima na obali, nagrizao ga je zub vremena te je bilo neophodno pristupiti sanaciji svih ravnih krovova na tri različite etaže, kao i krovne kupole.

Krovovi su bili u izuzetno lošem stanju, nekoliko puta čak i mjestimice popravljani. Postojeća izolacija sastojala se od bitumenske trake, velikim dijelom oštećene i vrlo neugledne. Ponosni smo što je upravo Sika Croatia pružila cjelovito, kvalitetno i dugoročno rješenje za sanaciju ovog objekta.

SIKA RJEŠENJE

Sika rješenje za novu hidroizolaciju krova sastoji se od Sarnafil® TPO/FPO sintetičke membrane na pozicijama 3. i 5. etaže krova i same kupole te PU elastičnog vodonepropusnog sustava Sikalastic®-612 na 8. etaži gdje je zbog velike količine instalacijskih cijevi, nosača solarnih panela i jedinica klime bilo nemoguće kvalitetno ugraditi membranu, već je mnogo više odgovarao hidroizolacijski premaz.

Korišteni su svi proizvodi sustava:

SUDIONICI PROJEKTA

Investitor: Erste banka, d.d.
Projektant: Nenad Bišćan, direktor investicija Erste banke Tamara Mošnja, tehnička služba Erste banke
Izvođač: Limit d.o.o., vl. L. Čohilj, Kastav
Sika koordinator projekta: Elvis Čop

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi