OPIS I ZAHTJEVI PROJEKTA

U veljači 2019., kao pripremu za nadolazeću turističku sezonu, investitor Jadran d.d. iz Crikvenice krenuo je u kompletnu adaptaciju kompleksa AD Turres koji se sastoji od hotela i 15 paviljona smještenih u prekrasnom prirodnom okruženju zimzelene borove šume. Kako su rokovi bili kratki s obzirom na volumen ukupnog posla, nije se stigao sanirati vanjski bazen, već je taj dio prolongiran za siječanj 2020.

Bazen je bio obložen keramikom koju je u potpunosti trebalo zamijeniti, kao i keramiku na sunčalištu. Sika je za rješenje ponudila kompletan sustav sanacije, od pripreme i izravnavanja površina nakon skidanja postojeće keramike, preko hidroizolacije pa sve do završnih radova polaganja nove keramike na ukupno 1200 m².

SIKA RJEŠENJE

Za izravnavanje površine korišten je Sika® Rep-S reparaturni mort obogaćen mikrosilikom i mikrovlaknima. Za zaštitu od korozije upotrijebljen je Sikadur®-31 CF Normal.

Hidroizolacija je izvedena pomoću Sikalastic®-152 i -1K mortova, Sika® ThermoCoat Mesh mrežice i Sika® SealTape F i S traka za rubna brtvljenja.

Keramika je položena uz pomoć SikaCeram® sustava – SikaCeram®-220,-225 i -255 StarFlex LD ljepila, SikaCeram® EpoxyGrout i CleanGrout masaza fugiranje te SikaCeram® LatexGrout dodatka za njihovo poboljšanje.

Kamen je zaštićen Sikagard®-703 W impregnacijom, a u završnoj obradi zidova korišten je Sika® ThermoCoat sustav – Acryl Primer i Acryl Top, akrilni predpremaz i završni fasadni mort.

SUDIONICI PROJEKTA

Investitor: Jadran d.d., Crikvenica
Voditelj projekta: Hrvoje Domijan, Jadran d.d.
Projektant: IP projekt i dizajn, Igor Posedi, Varaždin
Izvođač: Keramičarski obrt Luna, Tribalj
Distributer Sika rješenja: Betula d.o.o., Crikvenica
Sika koordinator projekta: Elvis Čop

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi