Samostojeće akrilne kade AQUA PLUS iz Aquaestila od sada su dostupne za pregled na našoj web stranici! Samostojeće kade AQUA PLUS kruna su Aquaestil kupaonskog asortimana, a iz široke ponude modela samostojećih kada možemo izdvojiti nekoliko stilova koji će oplemeniti svaki prostor svojom elegancijom, funkcionalnošću i šarmom.

Samostojeće kade koje stoje na vlastitoj oblozi, čineći jednu elegantnu cjelinu oduševit će ljubitelje modernog dizajna karakterističnog po jednostavnim, zaobljenim linijama. S druge strane, kade koje stoje na metalnim ili drvenim stiliziranim nogama ili postoljima odišu toplinom, te će obogatiti svaki prostor u kome su smještene. Koji god model AQUA PLUS samostojećih kada odaberete, zasigurno će biti kruna Vaše kupaonice.


Specifičnost ovih samostojećih kada je njihova struktura bez vidljivog spoja, što svakako doprinosi njihovom elegantnom izgledu u prostoru. Lijevani sanitarni akril, materijal od kojeg su izrađene ove kade, izuzetno jeotporan na svaku vrstu habanja, na dodir je izuzetno ugodan i lako se čisti bilo kojim neabrazivnim sredstvom za razliku od kada izrađenih od lošije vrste akrila ili nekog drugog materijala. Aquaestil se pri proizvodnji samostojećih kada služi posebnim zaštićenim tehnološkim procesima koji osiguravaju maksimalnu kvalitetu i savršen izgled ovih proizvoda, a na tržištu su dostupni pod brandom AQUA PLUS. Iz široke ponude Aquaestil, koji od svoga osnutka prati vodeće svjetske trendove, može se pohvaliti cijelom linijom ovih prestižnih kupaonskih kada.


Bitno je napomenuti kako su ove kade namijenjene prostranijim kupaonicama, spavaćim sobama i drugim prostorima gdje će elegancija i funkcionalnost samostojećih kada u potpunosti doći do izražaja.

Za više informacija o samostojećim kadama AQUA PLUS molimo pošaljite upit na info@aquaestil.hr

Aquaestil je vodeći hrvatski proizvođač kupaonske opreme na tržištu prisutan od 1999. godine, a proizvodni asortiman sastoji se od akrilnih kada, tuš kada, staklenih paravana za kade i tuš kade po mjeri, kupaonskog namještaja i masažnih sistema. Osim toga, Aquaestil je razvio i specijalni solid surface kompozitni materijal ASTONE vrlo široke primjene i izdržljivosti.

Posjetite nas na www.aquaestil.hr i saznajte više o nama i našim proizvodima.

Izvor: AQUAESTIL PLUS d.o.o.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi