Sikalastic®-612 MTC sustav predstavlja hidroizolacijsku krovnu membranu koja se nanosi u jednom premazu, s vrlo visokom UV stabilnošću i otpornošću na atmosferilije. Ovi sustavi uključuju jedinstvenu Sika tehnologiju koja omogućuje materijalu da koristi vlagu iz zraka za pokretanje procesa stvrdnjavanja, a premaz postaje otporan na vodu i vlagu već 10 minuta nakon nanošenja.


Budite sigurni i bez straha uz Sikalastic®-612 hidroizolacijski krovni premaz!

Radi se o jednokomponentnom proizvodu koji je spreman za upotrebu, izuzetno brzo se suši, vrlo je elastičan, jednostavno se ugrađuje, čak i u slučajevima kada je pristup krovu otežan, a uz to što je nepropustan, također je i paropropustan, odnosno omogućava podlozi da diše. Moguće ga je postavljati i pri niskim temperaturama i izuzetno je ekonomičan jer može uvelike produljiti vijek trajanja krova. Dostupan je u dvije boje, bijeloj i sivoj.

Sikalastic®-612 može se koristiti za hidroizolaciju ravnih i kosih krovova, obnovu, popravke i produljenje životnog vijeka starih krovova, za izradu krovova s mnogo detalja te izvedbu detalja u kombinaciji s drugim krovnim rješenjima. Može se upotrebljavati i kao reflektirajuća obloga koja će smanjiti troškove hlađenja (u bijeloj varijanti).

Kako ugraditi?

Prije svega, nužno je pravilno pripremiti i očistiti podlogu od prašine i drugih onečišćenja. Nakon toga potrebno je ukloniti slabije dijelove betonske površine, brušenjem izgladiti izdignuta mjesta te učiniti praznine u potpunosti vidljivima.

Na uobičajenim površinama poput betona, morta, cigle, crijepa, bitumena, geotekstila, metala, drva ili keramičkih pločica, prije nanošenja Sikalastic®-612 nisu potrebni predpremazi. Na poroznim ili nepravilnim površinama poželjno je nanijeti dodatni početni sloj od 0,25 do 0,3 l/m².


Sikalastic®-612 odgovara REACH odredbi (EC) br. 1907/2006 te udovoljava ETAG 005 W2 standardu za očekivani vijek trajanja od 10 godina, bez ojačanja.

Sikalastic®-612 ne zahtijeva miješanje prije upotrebe. U slučaju da pri otvaranju ipak primijetite da se proizvod slegnuo ili odvojio od stranica posude, nježno ga promiješajte kako bi dobili homogenu smjesu.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi