Krovove je potrebno redovito i pravilno održavati kako bi imali što duži vijek trajanja, ali i pridonijeli trajnosti nekretnine.

Dovoljna je i mala pukotina da nastane ogromna šteta. Na primjer, pukotina na krovnom sustavu nastala zbog mehaničkog oštećenja, pucanja dotrajalih materijala ili rupa na spoju uzrokovat će prokišnjavanje krova, a to će pak dovesti do oštećenja u unutrašnjosti zgrade.

Šteta, ali i veliki troškovi mogu se izbjeći pravovremenim otkrivanjem prokišnjavanja. Znanje, tehnologiju i iskustvo za ovaj problem posjeduje tvrtka ILD koja nudi metode kao što su EFVM, test dimom, test plinom, kontrola tijesnosti slivnika i odvodnih cijevi oborinske vode.

S obzirom na to da je krov jedan od najvažnijih dijelova objekta najbolje je zaposliti stručnjaka, a tvrtka ILD stručnjak je za sve vrste krovova i pružit će vam cjelovitu uslugu zaštite vaše investicije.

Nakon svakog pregleda, ispitivanja i sanacije ILD izdaje stručno-tehničko izvješće o krovu s dokumentiranim izvedenim radovima, pronađene greške, te predloške za sanaciju s fotodokumentacijom. Investitor će dobiti informacije o stanju krova, potrebne dodatne investicije i evidenciju svih izvedenih radova.

Materijal koji se koristi za sanaciju krova bira se ovisno o vrsti krovnog pokrova, njegovoj starosti, stanju hidroizolacije, spoju različitih materijala.

Stručno osoblje ILD-a koristi najkvalitetnije materijale, na primjer, hidroizolaciju SIKA, Bauder ili MAPEI, trajnoelastični kit SIKA ili FORSCH, tekuću hidroizolaciju Trifley Prodetail (njemački proizvod) koja je kvalitetno i dugotrajno rješenje te brtvi detalje na svim vrstama materijala, od lima, stakla, folije, do detalja na stolariji, fasadi i spojeva različitih materijala.

Zašto odabrati ILD?
  • Dugogodišnje iskustvo na području sprječavanja prokišnjavanja krovova
  • Mogućnost pronalaženja uzroka prokišnjavanja različitim metodama
  • Sanacija mjesta zbog kojeg krov prokišnjava
  • Usko specijalizirani za krovove
  • Korištenje najkvalitetnijih materijala
  • Brzo rješavanje problema
  • Preciznost, profesionalnost, stručno – tehničko znanje
  • Dugogodišnje iskustvo na području sprečavanja prokišnjavanja krovova i mogućnost pronalaženja

Naš cilj je da je imate „KROV BEZ BRIGA"!

ILD d.o.o.
ILD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi