Lijepo vrijeme treba iskoristiti za uređivanje vrta i dvorišta. Ako ste u potrazi za idealnim rješenjima za svoj dom tvrtka Semmelrock pored betonskih proizvoda svojim kupcima nudi sve što im je potrebno za dizajniranje vanjskh površina: podmetači za ploče, solarne svjetiljke, plastični rubnjaci, dekorativni oblutci, kvarcni pijesak….

Pogledajte dio ponude!

PVC rubnjak

Plastični rubnjaci služe da bismo brzo i jednostavno obrubili površinu bez potrebe izvođenja betonske kostrukcije.

Ovaj rubnjak može se korisititi za sve vrste opločenih površina, ali i za cvjetne gredice. Posebno je pogodan za gredice s dekorativnim oblutcima. Dizajniran je tako da se na jednostavan način mogu izvesti zavoji i krivine te dizajnirati zanimljive gredice.

Podmetači za ploče transparentni

Ovaj distancer posebno je dizajniran za porculanske ploče debljine 20 mm ili betonske ploče debljina 38 – 40 mm. Jamči širinu fuge od 3 mm i time omogućuje ravnomjerno polaganje. Idealan je za polaganje ploča na pijesku ili šljunku.

Jedan podmetač može se koristiti za tri različite namjene: slaganje na križnu fugu, zidarski vez – pomak na polovicu, i polaganje na rubovima, primjerice, duž zida.

Dekorativni oblutci

Jednostavno i brzo formiranje dekorativnih gredica. Koriste se za samostalne gredice, rubove oko kuće, za japanske vrtove, dekor cvjetnih tegli, fontane na otvorenom i zatvorenom, površine oko stabala i gredica, staze.

Kvarcni pijesak

Plamenom sušeni i frakcionirani kvarcni pijesak, sivo žute boje koristi se za ispunu fuga opločnika i ploča.

Primjena: za fugiranje opločnika (dječja igrališta, za izravnavanje i popravak travnatih površina…) ili poliuretanskih podova (za pjeskarenje različitih vrsta materijala, za filtere za vodu…).

SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala i vrtnim centrima na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi