Udobnost vlastitog doma ponekad može biti narušena zbog loše zvučne izolacije. Postoje zvukovi na koje smo se naviknuli kao što su oni vezani uz promet, kućne aparate, ventilaciju, glasne razgovore susjeda, no određena razina buke može imati loš utjecaj na zdravlje i prouzročiti nepotreban stres i nervozu, izazvati nesanicu, smanjiti koncentraciju i produktivnost.

Kako bi se smanjio negativan utjecaj buke i povećala kvaliteta življenja kojoj svi težimo nužna je dobra izolacija, naročito u zgradama. Odličan borac protiv buke je posebno dizajnirana Porotherm 25 AKU opeka jer ima vrhunske zvučno-izolacijske karakteristike od čak 54 dB. Idealan je izbor za zvučnu izolaciju između dva stana, između stanova, hodnika i dizala ili za stubište.

Ova specijalna opeka za zvučnu izolaciju ima vrlo jednostavnu ugradnju (klasičan mort) i izvrsno je rješenje za akumulaciju topline što je bitno za prijelazna razdoblja.

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi