Rezervoari za vodu su proizvedeni tehnologijom rotomuldinga od polietilena. Materijal od kojeg se izrađuju rezervoari za pitku vodu je testiran u akreditiranom laboratoriju na razvoj mikroorganizama (certifikat W120) i primjeren je za pitku vodu i živežne namirnice.

Ovi rezervoari imaju odličnu statiku, zbog male težine je olakšano dizanje i transport, pa su manji troškovi pri ugradnji. Jednostavni su za uporabu i čišćenje.

U monolitnoj izvedbi se izrađuju do volumena 12.000 litara, a maksimalan kapacitet sastavljenih modela je 50.000 litara. Dio rezervoara iz programa je namijenjen isključivo za ukop u zemlju.

Ovi spremnici mogu biti okomiti ili vodoravni, a dodatni nastavak omogućuje prilagodbu visine u odnosu na dubinu iskopa. Veličina dovoda je 110 – 160 mm. Životni vijek: 50 godina.

VEDAR d.o.o.
VEDAR d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi