Građevinsko poduzeće ZTB Gradnja d.o.o. se uz izgradnju objekata do potpune funkcionalnosti, bavi i rekonstrukcijom i dogradnjom objekata različitih namjena, uz realizaciju i koordinaciju građevinskih, obrtničkih te instalaterskih radova kao i radova na uređenju okoliša.

Projekti izgradnje i rekonstrukcije realiziraju se u suradnji s društvom Zagorje-Tehnobeton d.d. koje u vlastitom proizvodnom pogonu u Varaždinu, proizvodi i prodaje armirano betonske prefabricirane elemente za izgradnju montažnih hala te objekata visokogradnje i niskogradnje. ZTB Gradnja d.o.o. je pouzdani izvođač radova koji u zadanim vremenskim rokovima kroz kvalitetu, inovativnost i sigurnost izvedenih radova, ostvaruje zadovoljstvo investitora, poslovnih partnera i svojih zaposlenika.

Jedan od aktualnih projekata koji je trenutno u fazi izgradnje, je Rekonstrukcija postojeće građevine poslovne namjene i dogradnja nove poslovne (proizvodne) hale 3, investitora Bomark Pak d.o.o. iz Ludbrega, jedinog hrvatskog proizvođača stretch folije koji se nalazi među 3 najveća proizvođača stretch folije u Europi.

Ukupna građevinska površina je cca 11.600 m². Poslovna građevina je kombinacija AB montažno monolitne konstrukcije, pri čemu je temeljna konstrukcija monolitna, kao i dio upravne zgrade (koji se odnosi na stubišta i prostor dizala te horizontalni i vertikalni serklaži).

Građevina je ujedno i AB montažna gradnja, pri čemu je dio građevine monolitni, a dio građevine je AB montažna gradnja (AB montažna konstrukcija i AB fasadni paneli proizvedeni su u proizvodnom pogonu Zagorje-Tehnobetona d.d.). Građevina je pravilnog oblika, ukupne površine krovišta cca 3.800 m2. U krajnjem (lijevom) polju hale, na tri kata su smještene uredske prostorije, dok je preostali dio hale proizvodno - skladišni i jednoetažni.

Duž cijele hale krov je u istoj ravnini i dvostrešni je, s nagibom krovnih ploha od 2%. Kao zasebni aneks, spojen s proizvodno - skladišnim dijelom, predviđen je prostor trafostanice. Nad nekoliko velikih ulaznih vrata u proizvodno - skladišnu halu, izvodi se čelična nadstrešnica, koja se jednim svojim krajem veže za ranije izvedene konstrukcije.

U upravnom dijelu zgrade nalaze se tri etaže koje su konstruktivno identične. Stropnu konstrukciju čine šuplje prednapregnute ploče koje se oslanjaju na rubne stropne grede.

Poslovna građevina se sastoji od tri cjeline s obzirom na djelatnosti koje se odvijaju u njoj (administrativni dio, proizvodni dio i skladišni dio).

ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske (ovisno o narudžbi).
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi