ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
Opis djelatnosti

Primarna djelatnost Zagorje - Tehnobetona d.d. je visokogradnja gdje uz trgovačke centre, industrijske građevine i poslovne objekte Zagorje - Tehnobeton gradi stambena naselja, hotele, sportske građevine, škole, vrtiće, objekte raznih namjena.

Objekti se grade do potpune funkcionalnosti gdje se uz građevinske radove odrađuju i koordiniraju obrtnički, instalaterski radovi kao i radovi na uređenju okoliša.

U niskogradnji se ističe gradnja mostova, vijadukta, nadvožnjaka, podvožnjaka i propusta.

Ujedno proizvodimo i prodajemo u svojem pogonu u Varaždinu armirano betonske prefabrikate za izgradnju objekata visokogradnje, montažnih hala i objekata niskogradnje (armirano betonske klasične elemente - stupove, međukatne i krovne grede, krovne nosače, međukatne ploče, fasadne elemente i armirano betonske prednapregnute međukatne ploče te nosače za mostove).

U pogonu u Varaždinu u hali za proizvodnju elektroprograma za potrebe elektroprivrede proizvodimo armirano betonske centrifugirane stupove gdje je naš kapacitet proizvodnje 24.000 kom stupova godišnje i cca 400 kom betonska kučišta godišnje.

U pogonu posjedujemo 4 betonare s ukupno 6 mješalica čiji je maksimalni kapacitet proizvodnje betona cca 200 m³/h, dok u hali za proizvodnju betonske galanterije proizvodimo: opločnike, betonske blokove, kanalice, prednapregnutie betonske stupove, ploče, rubnike i cijevi i poklopce.


Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi