Trebate obnoviti krov ili izabrati krov za svoju novu kuću? Niste sigurni koji proizvod odabrati i koja firma nudi kvalitetu iznad svega? Nudimo odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice, izaberite kvalitetno i dugotrajno rješenje - BMI BRAMAC betonske crjepove!

1. Jednostavno dugotrajni

U usporedbi s drugim pokrovnim materijalima, čvrstoća betonskih crjepova se stalno povećava - i do 50 godina - i time osigurava dug životni vijek BMI  BRAMAC crjepova.

2. Ne propuštaju ni najjaču kišu

BMI redovito ispituje svoj pokrovni sistem u najvećem europskom tunelu za ispitivanje otpornosti na vjetar. Rezultati dokazuju: BMI BRAMAC krovovi i kod ekstremnih padalina pružaju najveću sigurnost.

3. Prkose vjetru i oluji

BMI BRAMAC krovovi su zbog svoje konstrukcije znatno manje podložni štetama uslijed oluja. Po potrebi se mogu dodatno osigurati brojnim zaštitnim mjerama protiv jakog vjetra.

4. Položiti će svaki ispit na čvrstoću

BMI BRAMAC crjepovi zbog svoje visoke gustoće vrlo su otporni na tuču i druga opterećenja. Ako se i dogodi izvanredan slučaj, pojedini crjepovi se bez problema mogu zamijeniti.

5. Štite od teških oštećenja uslijed mraza

BMI BRAMAC crjepovi su vrlo zgusnuti zbog čega jedva upijaju vlagu, poput otopljenog leda na primjer. Na taj način su dugoročno zaštićeni od opasnosti zamrzavanja.

6. Blagi su prema okolišu

BMI BRAMAC crjepovi odlikuju se malim utroškom energije prilikom proizvodnje. Zbog toga je BRAMAC prvi ponuđač pokrovnog sistema koji ima pravo nositi IBO znak zaštite okoliša.

7. Užitak za oko

BMI BRAMAC crjepovi zahvaljujući obuhvatnoj kontroli u proizvodnji uvijek su jednako lijepi. Razlike u boji zbog sirovina kao i otkloni u mjerama isključeni su.

8. Sve iz jedne ruke

Ime BMI stoji za pokrovna rješenja od A do Ž. Za svaki model crijepa dostupan je savršeno usklađeni program originalne BMI krovne opreme s fazonskim crjepovima.

9. Koštaju manje nego što ste mislili

BMI BRAMAC crjepovi nude izvrstan odnos cijene i kvalitete. Dopustite da Vam izradimo ponudu. Biti ćete ugodno iznenađeni!

10. Uživaju povjerenje generacijama

Ime BMI BRAMAC sinonim je za kvalitetu i inovaciju. U 50 godina proizvedeno je više od 3 milijarde crjepova, postavljenih na dva milijuna krovova. I svaki dan ih je sve više.

BMI ADRIATIC ZAGREB d.o.o.
BMI ADRIATIC ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja u cijeloj Hrvatskoj kod ugovornih partnera.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi