BMI ADRIATIC ZAGREB d.o.o.
Opis djelatnosti

Proizvodnja i prodaja: crijep i krovna oprema, solarni sustav za pripremu tople vode i potporu grijanju.

- CRIJEP I KROVNA OPREMA (jednostrešni krov, rubni crijep, sljeme/greben, snjegobrani, odzračivanje krova, krovni proboji, osvjetljenje krova, uvala, opšavi, učvršćenje krova, krovne folije, krovni žljebovi)

- USLUGA BESPLATNOG IZRAČUNA POKROVA I SAVJETOVANJA

BMI HR je dio BMI grupacije, vodećeg proizvođača sistema za ravni i kosi krov s dugogodišnjim iskustvom koji ujedinjuje neka od najvećih i najvjerodostojnijih imena u industriji kao što su Bramac, Braas, Villas, Icopal, Wolfin, Siplast, Everguard, Aerodek.

Isporučujemo inovativne krovne i hidroizolacione sisteme, dizajnirane da transformiraju način na koji ljudi žive i rade. Pružamo sklonište, zaštitu i utočište za arhitekte, krovopokrivače, investitore i vlasnike kuća. Naši predani stručnjaci pružaju pomoć, kako za stambene tako i za nestambene građevine, bilo da je riječ o dizajnu i projektnim rješenjima, tehničkom savjetovanju ili informacijama o proizvodima.

- NAŠE TEHNOLOGIJE:

BMI Icopal - Icopal se bavi proizvodnjom i distribucijom kvalitetnih proizvoda od bitumena i sintetike, za ravne i kose krovove, temelje, puteve i mostove kao i pružanje kompletnih rješenja i podrške kupcima.

BMI EverGuard - Cijelovito rješenje pokrova sa višeslojnim učinkom. Svjetski testiran sistem izrađen na osnovu dugogodišnjih iskustava garantira vam sigurnost vašeg krova.

BMI Bramac - Od svog dolaska u Hrvatsku, BRAMAC je preuzeo pionirsku ulogu u razvoju tržišta kosih krovova i krovne opreme.

BMI Braas - Braas glineni crijep prestavlja vrhunsku kvalitetu več dugi niz godina. Sa svojim prodajnim programom zadovoljavaju I najstrože kupce.

BMI Villas - Već preko 70 godina Villas stoji za inovativna izolaciona i krovna rješenja koja čine Vašu građevinu u potpunosti nepromočivom - od podruma do krova!


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Besplatni info - telefon (ponedjeljak - petak 8.00 - 16.00): 0800 0401.

Surađujemo s Hrvatskom udrugom krovopokrivača.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi