Kolekcija Realstone_Travertino s izvrsnom vještinom interpretira dvije različite i međusobno nadopunjujuće estetike tisuću godina starog kamena. Cross grafika privlači pažnju svojom posebnom mekoćom i kompaktnošću, dok je Vein varijanta karakterizirana tipičnim uzdužnim venama koje su stvorene rezanjem u smjeru zrna. Ove dvije različite grafike, dostupne u raznovrsnim formatima i završnim obradama, otvaraju vrata kreativnosti omogućujući originalne kombinacije s drugim kolekcijama tvrtke Ragno.

Realstone_Travertino savršeno odgovara potrebama modernog i esencijalnog stila, ali istovremeno nudi i klasičniju i suvremeniju estetiku, stvarajući intimne i udobne prostore za život. Ova kolekcija pruža bogat i dubok minimalizam s nježnim bojama i profinjenim završnim obradama, savršeno prilagođenim kako stambenim, tako i poslovnim prostorima.

Autentičnost u detaljima

Najnovija 3D Ink tehnologija, digitalna evolucija primijenjena na porculansko kameno posuđe, pridonosi poboljšanju prirodnosti površina putem savršene sinkronizacije grafika i dinamičnih struktura. Estetika Realstone_Travertino je precizna i autentična u svakom detalju, s efektima sjenčanja, prirodnom i strukturiranom završnom obradom pažljivo usklađenom na svakom pojedinom komadu, stvarajući površine bogate volumenom i dubinom.

Dubina raznolikosti

Estetike Vein i Cross predstavljaju bogatstvo detalja inspirativnog materijala. Kolekcija se ističe dubinom raspona, bilo da je riječ o različitim formatima (od velikih ploča 120x278 do 30x60 cm) ili raznolikim završnim obradama vanjskih površina. Visoka otpornost na klizanje dostupna je u tradicionalnoj debljini, ali i u verziji XT20.

Klasik s dodatnom dimenzijom

Originalne kombinacije mirnih i toplih struktura stvaraju skladno okruženje koje može izraziti jedinstven karakter. Širok asortiman omogućuje raznovrsne primjene, uključujući velike ploče od 120x278 cm s impozantnim dojmom, koje se mogu harmonično kombinirati s drugim površinskim i pokrovnim efektima manjeg formata.

Totalni dizajn s Realstone_Travertino

Kontinuitet tonova i dinamičnih materijala stvara prilagođena okruženja gdje kombinacija različitih estetika i 3D struktura dolazi do maksimalnog izražaja u koordiniranim i svestranim projektima. Debljina velikih ploča Realstone_Travertino omogućuje oblikovanje radnih ploča i funkcionalnih elemenata namještaja održavajući njihove tehničke i estetske kvalitete nepromijenjenima tijekom vremena. 3D Canneto struktura, dostupna u Cross i Vein varijantama, dodatno pojačava dubinu inspirativnog materijala kroz nježne trodimenzionalne utore koji vibriraju na svjetlu.

Unikatni akcenti: Mikro i makro detalji

Veliki formati s preciznim bojama i promjenjivim efektima sjenčanja, 3D strukture koje se igraju kroz reljefe površina, upotpunjene s Losanga mozaikom, stvaraju dekoracije s esencijalnim dizajnom u varijantama Vein i Cross, pružajući beskrajne mogućnosti kompozicije.

Odmor u Toskani: Spoj elegancije i jednostavnosti

Duboko u srcu Toskane, gdje se vinogradi i maslinici prepliću u slikovite pejzaže, nalazi se izuzetno odmaralište koje otkriva savršenu sinergiju između prirode, povijesti i suvremenosti. Ovo je mjesto gdje se može uživati u ljepoti prostora koji oživljavaju s profinjenim stilom, uronjeni u tišinu i tople tonove cijele talijanske zemlje. 

Fluidna okruženja, pažljivo oblikovana s poštovanjem prema izvornoj strukturi zgrade, dozvoljavaju unutarnjim i vanjskim površinama Realstone_Travertino da se izmjenjuju. Keramički akcenti jarkih boja obavijaju veliki kamin u dnevnom prostoru, savršeno se uklapajući u kontekst.

Prostori su dizajnirani kako bi komunicirali s vanjskim okruženjem, stvarajući dojam topline i dobrodošlice. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, prenoseći kreativan dizajn koji obuhvaća svaku prostoriju rijetkom ljepotom, ostavljajući dovoljno mjesta za senzacije obogaćene šarmom i poviješću.

Promjenjive vene presijecaju područje posvećeno spa opuštanju, stvarajući kontinuiranu kombinaciju obloga i namještaja izrađenog po narudžbi. Ovaj spoj objedinjuje ljepotu vanjskog krajolika i njegove boje u savršenom okruženju, gdje se tradicija prirodno stapa s modernim i elegantnim stilom.

Usklađena rješenja između podnih i zidnih pločica produbljuju dojam kolekcije. Kombinacije s mramornim i drvenim površinama, u spoju s promjenjivom svjetlinom keramike manjeg formata, sugeriraju veliku svestranost primjene.

Na linku pogledajte cijeli katalog Realstone_Travertino kolekcije.

Pogledajte video koji predstavlja cijelu kolekciju:

RAGNO
RAGNO
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi