RAGNO
Opis djelatnosti

Ragno dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu.

Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica od kamenog porculana, keramike te staklenih mozaik pločica.

Brand pripada Marazzi grupi.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Osnovan 1949. u Sassuolu, Ragno postaje jedan od ključnih aktera rasta keramičke četvrti zahvaljujući svojoj sposobnosti proizvodnje zidnih pločica za kućne prostore, a u 60-ima i 70-ima njegova se stručnost proteže i na proizvodnju glaziranih pločica za podno i zidno pokrivanje namijenjeno različitim segmentima građevinske industrije na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Početkom 80-ih, uvođenje najsuvremenijih tehnologija automatizirane proizvodnje išlo je ruku pod ruku s preinakom prodajnih i marketinških strategija uz sve veću usmjerenost prema potrebama kupca i tržišta, što je dovelo do razvoj široke palete proizvoda u skladu s trendovima, stilovima i ukusima potrošača.

Ponudu Ragno karakteriziraju jasno definirana, pouzdana rješenja, sa sposobnošću da traju tijekom vremena, ali se stalno razvijaju i obnavljaju s novim trendovima u dizajnu interijera. Ragno nudi kompletan, sve više "specijaliziran" asortiman, koji je u interakciji sa svijetom arhitektonskog dizajna pomoću modularnih, fleksibilnih rješenja posvećenih stambenim prostorima i još mnogo, mnogo više.

U posljednjih nekoliko godina, unutar velikog investicijskog plana za poboljšanje proizvodnje u svim talijanskim tvornicama grupe, Ragno je razvio nove proizvode i ekskluzivne tehnologije koje su proširile njegovu ponudu i učvrstile pozicioniranje na vrhunskom tržištu. Ljudi i njihovi projekti dizajna doma središnji su fokus marke Ragno, sada kao i u prošlosti. Cilj je i dalje ponuditi proizvode koji najučinkovitije odgovaraju na zahtjeve potrošača i dizajnerskih stručnjaka, a istovremeno štite okoliš.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi