Koliko puta ste se susreli s problemom da vam ne odgovara niti jedna svjetiljka koju ste vidjeli u katalogu, izložbenom salonu, webshopu, jer je predugačka ili prekratka, prevelika ili premala, ne sviđa vam se završna obrada ili boja staklenog sjenila, daje premalo svjetla, ili jednostavno nije ono što ste zamislili za vaš prostor. Ili imate ideju kako bi trebala izgledati, ali takva se ne može nabaviti jer je nitko ne proizvodi, ili vam je možda financijski nedostupna.

Mi, s našim dugogodišnjim iskustvom u svjetlotehnici, radimo i rasvjetu po mjeri. To znači da vas savjetujemo oko izbora izvora svjetla i njegove jačine, razrađujemo vašu ideju ili ideju vašeg arhitekta, prepravljamo i moderniziramo vašu postojeću svjetiljku, ili prema osobinama prostora predlažemo naše rješenje vašeg problema.

Kod toga koristimo suvremene materijale (mesing, inox, staklo…), kvalitetnu završnu obradu (poliranje, pozlata, kromiranje, elektrostatsko plastificiranje…), adekvatne izvore svjetla (fluo, halogene, LED…).

Izvodimo i svjetlovodne rasvjetne instalacije, koje daju poseban svjetlosni efekt u prostoru, koji nije moguć na niti jedan drugi način.

Posjetite naše internet stranice ili facebook.

HAL d.o.o.
HAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi