Ragno, jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica, sa industrijom širom svijeta, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu s posebnim osvrtom na zidne obloge za kupaonice.

Ragno proizvodnja se odlikuje točnim i pouzdanim dizajnerskim rješenjima, jaki naglasak se daje na kvalitetu da proizvodi traju dugo vremena, te se proizvodi razvijaju u skladu sa trendovima na tržištu.

Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica od kamenog porculana, keramike te staklenih mozaik pločica. To je vrlo opsežna serija proizvoda koja komunicira sa svijetom dizajna i arhitekture ponudom modularnih i fleksibilnih rješenja za unutarnje i vanjske površine.

Kvaliteta, okoliš i sigurnost - Ragno filozofija

S ljubavlju koja vuče korijene iz antike i velikim poštovanjem: tako je Ragno uvijek gledao na "zemlju" u smislu keramičke sirovine i samog našeg planeta. Voljeti keramiku znači voljeti prirodu. Ragno usmjerava svoju proizvodnu strategiju prema ekološki održivim ciljevima, s odgovornim odnosom prema okolišu i ljudima.


Racionalna, inteligentna uporaba prirodnih resursa i energije te ulaganje u postrojenja s najsuvremenijim tehnologijama omogućuju nam da smanjimo utjecaj na okoliš ponovnom uporabom otpadnih materijala i vode u proizvodnom ciklusu.


Zaštita okoliša i zaštita tjelesnog i mentalnog zdravlja i sigurnosti svojih zaposlenika Ragno smatra ključnim prioritetom koji ide ruku pod ruku s njegovom predanošću razvoju održivih istraživanja.

Stil i dizajn Ragno keramike

Ragno proizvodnju karakteriziraju precizna i pouzdana rješenja dizajnirana da traju dugo, a razvija se i ažurira u skladu s ukusima potrošača.

Proizvodi se kreću od porculanskog kamena pa sve do bijelog tijela od monoporoze i staklenih mozaik pločica. Prikladni su za podove, zidove, unutarnju i vanjsku upotrebu te za stambene i komercijalne projekte. To je sveobuhvatan i visoko "specijaliziran" asortiman proizvoda koji sa svijetom dizajna i arhitekture nudi modularna i fleksibilna rješenja za dom i šire.

"Koordinirani" koncept vizualnog kontinuiteta između interijera i eksterijera ili između zida i poda postaje snažni element koji se ostvaruje u kolekcijama visokih performansi i visoke tehnologije. Ova vrsta neprestano interpretiranih proizvoda dostupna je dizajnerima i javnosti, nudeći ad hoc rješenja za uređivanje svih vrsti prostora.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi