PERGOLA TENDE

Želite li proširiti svoj stambeni prostor na vrt ili terasu to možete učiniti s pergola tendama tvrtke HELLA. Idealan je odabir pergola Ventur, bioklimatska pergola s pomičnim aluminijskim elementima koja će vam pružiti zaštitu od sunca i vrućina. Omogućava ventilaciju, osigurava prozračnost i služi kao zaštita od oborina s instaliranom odvodnjom (nosači stupova).

Pergola tende tvrtke HELLA dizajnirane su elegantno i bezvremenski te stvaraju zaštićeni prostor na otvorenom. Pružaju zaštitu od ljetne vrućine, od iznenadnih pljuskova, a mogu poslužiti i samo kao novi prostor na otvorenom.

Ovisno o želji kupca, pokrov može potpuno zatvarati svjetlo ili ga propuštati. U skladu sa zahtjevima odabrani su najprikladniji materijali.


Pergola tenda VENTUR

KAZETNE TENDE

Elegantne i funkcionalne tende s nevjerojatnim rezultatima. Lijepo oblikovana konstrukcija otvara se i zatvara bez ikakvih poteškoća. Odlučite li se proširiti svoj stambeni prostor u otvoreno s Hella modelima tendi uštedit ćete na prostoru i dobiti novo ugodno mjesto za boravak.

CLEO 7040

Tenda elegantnog izgleda pruža mnogo hlada, maksimalno čak 4 metra. Vizualno i statički kazetna tenda CLEO 7040 je remek djelo u modernoj arhitekturi tendi.

CLEO 5530

Tenda CLEO 5530 građena je od jakog i impregnirajućeg sloja zbog čega je vodootporna i samim time pogodna za sve vremenske uvjete. Dobro regulira svjetlost i može izdržati toplinu do 80 stupnjeva. Zbog jakog materijala će se teško oštetiti, teško je zapaljiva, a ako vas brine čišćenje za to nema razloga jer se lako čisti od prljavštine i masnoća.

CLEO 7030

Tenda CLEO 7030 tanka je i elegantna, a isporučuje se s maksimalnom širinom od 7 metara. Iznimno je fleksibilna jer sadrži razne mogućnosti za montažu.

PAN 7040

Elegantna, neobična i veoma funkcionalna tenda, pogodna za sve vremenske uvjete. Često se koristi u ugostiteljskom sektoru.

Kontaktirajte nas na telefone 01/ 38 79 988, 091/ 38 86 873 i 091/ 30 01 100 ili posjetite naš izložbeni salon u Zagrebu, Zagrebačka cesta 201.

Fotogalerija (6)

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi