Mirišljavi ormari i mirišljava odjeća su zasigurno svima cilj. Nema bolje od toga kada otvorimo ormare, a predivan miris se širi iz njega. Ormare bi trebalo redovito provjetravati, ali jednostavno nemamo tu naviku pa to ne radimo dovoljno često. Upravo zbog toga odjeća nema ugodan miris jer stoji u zatvorenom prostoru, a time pridonosi i odjeća koju smo nosili pa smo ju vratili u ormar.

Odjeća u ormaru može uvijek imati dobar i ugodan miris ako u ormar stavimo neke mirise. Napraviti ih možete i sami. Nakapajte par kapi eteričnog ulja na kuglicu vate te ju smjestite u ormar imajući na umu da ne dodiruje odjeću. Na vatu također možete nakapati i neko drugo ulje, možda od limuna ili naranče. Ako ste radili svoj domaći potpourri, on vam također može pomoći održavati ugodan miris u ormaru. Stavite ga u platnene vrećice i objesite na vješalicu.

Prazne bočice od parfema još uvijek se mogu iskoristiti i to upravo za miris. Otvorene prazne bočice možete smjestiti u ormare i miris će se širiti još neko vrijeme. Ako vam je ostalo malo sapuna, izmrvite ga te ga stavite u platnene vrećice i objesite ju na vješalicu. Neka vaš ormar i vaša odjeća uvijek lijepo miriše s prirodnim i vašim mirisima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi