Samo razmišljate ili ste već u ozbiljnim planovima da svoj stari tavan pretvorite u stambeni prostor? Planirate preurediti potkrovlje u garsonijeru, radnu sobu, dječju ili imate neku drugu ideju?

Najlakši i najzabavniji dio je osmišljavanje interijera, no ono čemu se treba pažljivo posvetiti je renovacija krovišta. Zamjena krovišta je potrebna ako imate već dotrajale ili oštećene  materijale, primijetili ste da propušta voda, da je drvena konstrukcija u lošem stanju... Uz krovište, treba voditi računa i o krovnim prozorima jer je za vaš budući životni prostor nužan dovoljan unos svježeg zraka i dnevne svjetlosti.

Pomnim planiranjem izbjeći ćete nepotrebne troškove. Također, čitav proces renovacije bit će uvelike olakšan ako sve materijale nabavite na jednom mjestu. Zato preporučujemo Tondach koji nudi cjelokupno rješenje za krov – moderne crjepove s garancijom od čak 33 godine koji su omiljen odabir za krov od strane brojnih investitora i izvođača te krovne prozore vrhunske kvalitete koji će se vizualno sjajno slagati s crijepom.

Postavljanjem Tondach crijepa i krovnih prozora osigurat ćete ugodan životni prostor, ali i podići vrijednost same nekretnine.

Na linku pročitajte dodatne savjete i korisne informacije o preuređenju potkrovlja!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Top teme
PROJEKT RENOVACIJE KUPAONICE Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi