Gradnja kuća od predgotovljenih armirano–betonskih elemenata nameće se kao optimalno rješenje za brzu i kvalitetnu obnovu Banovine.

Tvrtka "BETON-LUČKO" proizvodi kuće koje su po svojim konstrukcijsko – fizikalnim svojstvima optimalne u pogledu kvalitete, kratkih rokova gradnje, visoke energetske učinkovitosti, protupotresne izdržljivosti i cijene.

Kuće se proizvode u tvornici u kontroliranim uvjetima čime je osigurana kvaliteta gradnje uz certificirani sustav kontrole tvorničke proizvodnje betona (CERTIFIKAT O SUKLADNOSTI KONTROLE TVORNIČKE PROIZVODNJE 1/05-ZGP-2662, izdan od Instituta IGH d.d. iz Zagreba) te kontrole tvorničke proizvodnje predgotovljenih betonskih elemenata (CERTIFICATE OF CONFORMITY OF THE FACTORY PRODUCTION CONTROL 1373-CPR-027, izdan od instituta IGMAT d.d. iz Ljubljane).

Nosivi armirano-betonski zidovi se izvode kao troslojni sendvič paneli: nosivi armirano-betonski sloj je debljine 20 cm, sloj toplinske izolacije od mineralne vune debljine 16-20 cm te fasadni sloj debljine 8 cm. Fasadni sloj se može izvesti u glatkoj ili pranoj obradi različitih struktura i boja.

Zidni elementi se postavljaju na pripremljenu armirano-betonsku temeljnu ploču, nakon čega se vrši montaža i monolitizacija stropne ploče i protupotresnih okvira. Dvostrešni krov se izvodi u drvenoj konstrukciji uz pokrov glinenim crijepom.

Kuće zadovoljavaju važeće europske norme za otpornost na požar te potres. Spojevi predgotovljenih montažnih elemenata i konstrukcije su vrlo čvrsti i postojani, što znači da ovako građene kuće potres neće oštetiti.

Gradnja od predgotovljenih armirano-betonskih elemenata je otprilike 70% brža od klasične zidane gradnje, čime se smanjuje problem nedostatka građevinskih radnika, a samim time i troškovi. Ovakva gradnja ne ovisi o vremenskim uvjetima.

Osim gradnje obiteljskih kuća, sustav predgotovljenih nosivih panela "Beton-Lučko" također je optimalno rješenje za gradnju energetski učinkovitih objekata javne namjene, poput škola, vrtića i drugih objekata.


Sportska dvorana Bale

Dakle, osim što će izgradnja biti brža i povoljnija od klasične zidane gradnje i energetski učinkovita, Beton Lučko će se pobrinuti i da vaš dom bude siguran i stabilan.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi