Među hrvatskim obiteljskim tvrtkama koje pripadaju drvnoj industriji istaknuo se PPS Galeković, vodeća tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji masivnih podova i parketa sa sjedištem u Mraclinu. Osnovan 1956. godine, PPS Galeković svoju uspješnu priču započinje kao mala radnja za izradu namještaja, stolarije i kučišta za radio aparate.

Predanim radom i dugogodišnjim rastom danas postaju tvrtka koja iza sebe broji čak 260 zaposlenih djelatnika, a godišnje proizvede preko 650.000 m2 podova i parketa te prerađuje preko 40.000 m3 trupaca.

Veliki naglasak u proizvodnji stavljen je upravo na domaće vrste drva, hrast i jasen, a u manjim količinama bukva, grab, trešnja, bagrem, javor te razne egzotične vrste. Osim širokog asortimana proizvoda – gotovih parketa i podova (masivni i multilayer parketi), peleta/briketa i fasadnih obloga, dodatnu vrijednost stvara i mogućnost termičke obrade drva.

Sjedište tvrtke te proizvodne linije za masivni i multilayer parket, pelete i brikete nalazi se u Mraclinu. Drugi pogon s kompletnom proizvodnjom, od obrade sirovine do gotovog proizvoda, nalazi u Majuru pokraj Hrvatske Kostajnice. Uz postrojenja za parket, u Majuru se nalaze i pogoni za izradu briketa, deckinga i fasadne obloge te završnu doradu parketa u vidu lakiranja i uljenja.

PPS Galeković svojom ponudom i uslugama uvijek spremno odgovara i na najzahtjevnije izazove u izradi tailor-made proizvoda. Svojim predanim radom kupcima žele biti sinonim za sigurnost, kvalitetu i eleganciju, a društvena zajednica u kojoj posluju i zaštita okoline kroz svaki segment poslovanja osnova su njihove vizije.

PPS - GALEKOVIĆ
PPS - GALEKOVIĆ
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Švicarske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi