Fokus na zdravom življenju i kvaliteti boravka u zatvorenim prostorima nikada nije bio veći. Poseban je naglasak  na kvaliteti zraka jer u zatvorenom provodimo oko 90 posto svog života i svakodnevno udišemo čak 11.500 litara zraka.

Iz navedenih razloga je vrlo bitno za renoviranje i uređenje doma birati materijale koji reguliraju vlagu u prostoru i stvaraju prirodne zračne ione. Na primjer, koncentraciju prirodnih zračnih iona u unutarnjim prostorima moguće je povećati ionitom, jedinim funkcionalnim sustavom zidnih premaza. Ionit istodobno regulira vlažnost zraka u prostoru te čisti zrak od peludi i sitne prašine.

Predstavljamo Baumit Ionit Sustav koji se sastoji od dvije komponente: mase za zaglađivanje i zidne boje. Dok zidna boja IonitColor stvara prirodne zračne ione s funkcionalnim mineralima, IonitFino i IonitFinish jedine su tankoslojne mase za zaglađivanje koje reguliraju vlagu u prostoru.

Ionit sustav može se koristiti na gotovo svim uobičajenim površinama, pod uvjetom da su suhe, čiste i stabilne, neovisno o tome radi li se o novim zgradama ili adaptaciji.

Pogledajte rezultate mjerenja, saznajte više o ugradnji i upotrebi!

BAUMIT d.o.o.
BAUMIT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi