Ovaj put ostavimo podove po strani i pričajmo o potkonstrukcijama, odnosno na što postavljamo naše parkete, kako sportske tako i komercijalne.

SPORTSKI POD - JUNCKERS

Ono što sportskom podu daje elastičnost, kao i sva svojstva potrebna za dobivanje FIBA, IHF i drugih certifikata je potkonstrukcija na koju se postavlja sportski parket ili PVC pod. Način na koji mi u Junckersu pristupamo postavljanju drvene potkonstrukcije koja ima FIBA ​​certifikat je da vlažnost zraka ne smije biti veća od 2% bilo da je podloga potpuno ravna ili ne, na koju se postavlja masivni parket debljine 22 mm zakucano posebnim čavlima danskog proizvođača, s jedne i s druge strane dvorane.

Nakon postavljanja parketa izrađuje se ventilacijska letvica koja se ukucava u parket i u zid tako da naliježu jedna na drugu. Označavanje terena vrši se bojama proizvođača Junckers prema propozicijama natječaja. Sve to izvode uvježbani monteri s dugogodišnjim iskustvom.

Junckers – Sistem Blu Bat

SAVRŠENO RAVNA

Junckers – Sistem UnoBat 62+

PODLOGA S DENIVELACIJOM

Junckers – Pro Complete 44

,,PORTABLE“ POD

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi